Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зарядно за акумулатори. От къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зарядно за акумулатори. От къде?

Ъхъ ...!
    Щото инвъртъра не "рисува" читава синусоида ....
    И освен това вкарва "смущения" ... тоест хармоници, каквито се сетиш ...
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

2000 вата свестен инвьртьр не се затруднява от кафеварка и микровьлнова едновременно,кьм него има закачен и телевизор.Комбито на Мастьрволт примерно.

Това за идея,но и пика не сьм му гледал колко е и за колко време.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        ....Комбито на Мастьрволт примерно.......
        Ако ти се мерне такова комби за 300$, направо ми го пращай.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

С Дильра им тук работим заедно от сума и години вече,имат един мальк склад 300 квадрата с какво ли не в него.Ще му шушна да ми задели нещо което не им трябва при смяна или нещо което не бачка и да видим дали ще имаме кьсмет.Комбите реално има ключ на 3 позиции - пьрвата е само зареждачка,втората е едно голямо нищо,а третата е комби зареждачка/инвьртьр.

Ново 2000 вече няма,смениха го с 2500 и не е 300 ми още една нула на задника.Гледам строшени на ибей за 100 кинта та все си мисля,че можем да ударим кьоравото па ако ли не..........на третото пратено все ще сглобите едно от трите.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Combiexploded.jpg
Прегледи:1
Размер:78.8 КБ
ID:5464952

http://images.mastervolt.nl/files/Qu...bi080731EN.pdf
          Последно редактирано от BENZBOSS; 24-03-13, 22:29.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

.........на третото пратено все ще сглобите едно от трите.
            Трябва да не са отваряни. Ако вече е пробвано да се ремонтира, хич не се занимавай. Ако не е отваряно шансовете са големи.
            Ако ти падне направо пращай. Не знам само как става с това 10кг ограничение. Не намерих пакет над 10 кила, но сигурно има начин.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Това е идея! Ще питаме за разни дето са спрели да работят. Тук, тоя дето ги инсталира, взима по $100 на час. Никой не се занимава да поправя каквото и да е. Като знам какви виртуози има в България.
              Започвам да се оглеждам.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

5 години им е скапаната гаранция на тия,а за тия 5 години излиза друг модел,стария ни дильра го иска ни фабриката или поне това ми го играха преди 3 седмици.
                Може някой да се опита да го играе гений ма не и тук,някой Мексиканец из Мексико по става,тук това ако клекне и пали кочинката,а коя да е 5-6 годишна лодка струва колко 2-3 Ферарита средна хубост и не рискуват.
                Ще питам,ти виж колко лесно се врьзва - 3 кабела от тока кьм макината,3 кабела от макината кьм караваната и двата кабела кьм батериите,после имаш един температурен сензор който го бодеш на батерията и ако имаш екран го бьцкаш и него,входовете като телефонни жакове.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

........Ще питам,ти виж колко лесно се врьзва - 3 кабела от тока кьм макината....
                  Ти връзването остави на нас. Аз само да го пипна....

Еееее що е толко далеко...
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Еееее що е толко далеко...
                    Не са те далеко. Ние сме.

@Turtey: Входящия волтаж нЕма нищо общо с читавостта на изделието. Аз даже го предпочитам да не е 110-220, или поне да е с копче, а не автоматик. Има си съвсем обективни причини за това.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• От: Зарядно за акумулатори. От къде?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      @Turtey: Входящия волтаж нЕма нищо общо с читавостта на изделието. Аз даже го предпочитам да не е 110-220, или поне да е с копче, а не автоматик. Има си съвсем обективни причини за това.
                      Чисто технологично може би. Обаче на практика има
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Чисто технологично може би. Обаче на практика има
                        И на практика няма. Дори е точно обратното. Читав уред, правен за 220, би трябвало да работи по спецификация на 180-264. Колкото му е по-голям входния "обхват", толкова повече компромиси се допускат вътре в електрониката. До някъде се компенсират с по-висока цена заради по-добрите компоненти, дето трябва да се ползват, но си има чисто физични явления, които както и да бориш, стигаш до компромис. Не гледай читавостта на зарядните за телефон например - нямат нищо общо.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не гледам зарядни, спокич.
                          Пак ти казвам, няма значение дали технически е по-добре или по-зле. На практика качествените машини ако може да са с широк вход са с такъв. Дори е ясно защо е така.
                          Но няма да спорим, темата е за друго.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бъркаш нещата. Към момента новите машини са с PFC на входа, и съответно с широко входно (рядкост е да не е широко). Ама компромисите са си пак там. При машините без PFC, значи че са flyback. flyback значи повече стрес върху частите, повече излъчване, и естествена склонност при проблем да правят пренапрежение на изхода, докато нещо изпуши. От друга страна, със или без PFC, тесен входен обхват значи профилирано и оптимизирано производство за определеното напрежение, което в общия случай при еднакви други условия значи по-читав продукт, и по-скъп.

Та, диапазона на входни напрежения няма нищо общо с читавостта на изделието. И от двата вида има достатъчно боклуци. Важно е коя тиква го е мислила и как е преборила маркетинговия отдел. Говорим за мощности откъм 80-100 вата нагоре. Под това салатата е пълна и читавите неща са изключителна рядкост въобще, без значение кой им е производителя.

Коментар

Вальо, контейнер от америката тръгва след няколко седмици. Ако ти върши работа де...

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=163200
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Е това е инфо. Мерси. Върши ми работа разбира се. Не съм се толко разбързал. Вие ако набарате нещо върнато, прецакано или изпушило, прибирайте. Давам теглото в ракия....
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X