Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зарядно за акумулатори. От къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зарядно за акумулатори. От къде?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ся и риза да му купиш към зареждачката

Аз шото съм го виждал - не прилича на дрОгар особено, пък и лекарства не продава

Оффф, поправих се. К'ва риза, взимам и риза, като недоглеждам така е... Аз и за това му пишех на име, ама сега с тоя Кредор не иска да ми го изпише като хората.
    Абе въобще, не е лесно, всяко написано нещо го редактирам по няколко пъти преди да го цопна тук и пак засечки.

/Скиваш ли как се оправдавам, за една риза оревах махалата./

Drukman, кой размер ризи носиш?
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

XXL ще му стане от американските мерки
      BTW аз още чакам един гумен чук
      (или той беше от брат ти )
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Сефте чувам за гумен чук. Я кажи, те после ще забършат.

Ясене, о ти който ще бършеш, отивам да ти взема джвръчката.

Абе, да вземем да спретнем един кашон армагани. Я дайте идея!

Коментар

Тфюююю, брат ти е бил с чука, сорка

http://www.offroad-bulgaria.com/show...=142719&page=4
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Отивам да ти търся чук, само дето не разбрах гумен или пластмасов трябва да е. И идея нямам как да ти го пратя, ще взема да питам тъща му на брата дали ще го вземе, най-много жената на брат ми да ми засили един чук в тиквата. Отива работата и на каска...

Коментар

Ххахаха
              То последно май беше някякъв с метално чело дето се пълни с пясък или няква турбо торба дето не се пързаляла
              Ма тва като се довлека отвъд голямата вода или вие додете да ви вода на скарабира с новото жип

Коментар

Значи да не търся чук сега, така ли?

Коментар

Е ако държиш и ти е скука ))))
                  При все че си е безумие да се праща чук през голямата вода. И тука има. Пък и виртуалната бира не е като истинската

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Е ако държиш и ти е скука ))))
                    При все че си е безумие да се праща чук през голямата вода. И тука има. Пък и виртуалната бира не е като истинската
                    Така кажи бе, тъкмо се чудех как да омайвам жената на брат ми, да накара майка си, да носи чук от америката. Щото то обещаното е като завещаното, не се губи и се гони до дупка.
                    Чук завързан с панделка ще ти донеса лично при следващото си идване в България.

Моля модераторския състав да ни извини за дивия спам. Забележете обаче, че Търтея ме подхлъзна да спамя с неговите ризи и чукове...

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                      A, имаше паления с едни самолети нов модел Подпаления беше китайски удължител, дори пазя овъглената част. Ако не бях наблизо - не ми се мисли.
                      По въпроса с нискокачествени китайски удължители - и аз имах за съжаление сблъсък с един такъв: 5 метров, оранжевочервен на цвят (иначе на вид го докарали). На вид кабелът е дебелина, която предполага многожични проводници 2х1 кв., но изгоря на едно място само при 10 ампера товар. Като го разпарчатосах се оказа, че сечението на проводниците му е мнооого по-малко. По принцип китайчетата правят и много качествени неща, но това беше от гадните, даже и певецето дето бяха използвали за изолация беше рехаво...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
                        То Хантекса добре ма кой ще го плаща после.
                        Темата отиде от зарядни от 20-30лв до такива на стойност на годишната заплата на да не кажа повечето средностатистически българи.
                        Ма няма лошо поне се образоваме.Аз лично продължавам да се интересувам от лидълските зарядни.Имат ли смисъл за тия пари?
                        То ясно,че за домашни нужди Хантекса е хубаво да го имаме,но като може да се мине и с евтината гад то аз съм за евтината гад.
                        Стига да не стане малко с трици маймуни.
                        По хипермаркетите не съм виждал нищо което даже да доближава по възможности и удобства лидъското зарядно с цени под 65 лева. Имам го вече поне 2 години. Ако трябва пак да избирам зарядно устройство - пак на него бих се спрял. Единствено донякъде реално неудобство за някои ползватели виждам в това, че зарежда с относително малки токове, та това може да дойде бавно за някого. Но от друга страна пък зарядите с неголеми токове са по-щадящи към здравето на акумулаторите. Изборът си е твой, но ако очакваш за 39 лева да правиш и любов с него - не, такива функции няма...

Коментар

Първоначално публикуван от stan73 Преглед на мнение
                          . Но от друга страна пък зарядите с неголеми токове са по-щадящи към здравето на акумулаторите.

Това го имаше в известна степен преди 2-3 петилетки
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Е хубаво де Босе то ясно,че бавно ма се пак питам за тия пари става ли.Има ли еквивалент за пари близки до тия дето върши повече работа(демек зарежда по-бързо).Ако някой има инфо да казва,ако не да скачам на това,че ми писна да муфтя зарядни от приятели.
                            Тия дето те ги имат са повечето руски от по 30кила дето могат да зареждат и бавно и бързо ма пусто тежат на безобразие.
                            Иначе мога да атакувам и битака и подобните нему места да търся ретро фешън зареждачка,ако се окаже,че под 100лв няма нищо читаво.
                            Няма страшно в умирачката...
                            Страшното е да си жив!...

Коментар

Питаш за решение на задача която не се знае каква е.Автора на темата по спомени има джипка сьс стартови и друг тягов за лебедката,гаранция има лодка с поне 3 батерии в нея и ме сьмнява за каравана или нещо подобно,но това по спомени.Виж го и какво тьрси,много ясно е написано още от пьрвия пост.

Ти кажи за каква батерия ти трябва,тока ти как е,до какви пари и какво долу горе тьрсиш............и аз ти казвам долу горе какво ти трябва,а вече какви пари ти му мисли.Колегите тук са запознати мнооооого повече от мен какво има на пазара и за какви пари и колко си заслужава та ако пуснеш повече инфо ще им е по-лесно.

Аз ти казвам,че Ксантрекс зарежда 2 стартови и 5 дьлбокоразрядни,играе го и инвьртьр,работи с каквито батерии му сложиш,помни си зададените параметри,бичи на какьв да е ток.............и е наврян в лодка за 900 000 долара на която батериите са около 5 000 да речем.Шамари бие на около 130 ампера и батериите го гьлтат това без да се замислят,но са и батерии които си искат тяхното.Добра зареждачка с добри батерии карат по 7-8-9 години без да пипаш нищо еле ако не ги сваляш под 60% да речем.

Ти ако зареждаш батерийка от 60 лева на Сузуки Самурай от гнилите за около 789 лева с все гюрука е па нЕма да ти предложа зареждачка за 500 долара па кво ще да става.Кажи какво се тьрси / ако искаш и в друга тема,че да е по-лесно и да о мислят.На автора батериите има да мечтаят за зареждане ако зареждачката вкарва едни мизерни 5 ампера,има да ги чака седмица да се заредят примерно.

Неписано правило - не мисли за разреждането,а за зареждането.Аз на час дьрпам около 30-40 ампера постоянно и батериите ще дьржат поне 6-7 години като 80% от времето няма зареждачки никакви.Примерно - караваната му може да тегли и 20,че и 30 ампера,но с 4 панела на тавана ще набива около 30 ампера спокойно през деня.По тоя начин батериите ще дьржат поне тройно повече време.Е соларчето е 700 долара ма батерията ако е 800 си заслужава.Ако вьтре има 2 Искри по 60 лева вече да се смята трябват ли ти толкова тия или на втората година айде пак нови батерии.

Зареждачка за 60 кинта ги дьржи живи един вид и ги пази малко,но на батерии за 60 кинта това ти трябва.А кажи сега каква е задачата.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Задачата е именно почти като евтиният вариант.Има да се зареждат от време на време два акумулатора средно под 100 ампера,че ту се кара едната кола ту другата и все заспива някой като не се кара.Очаква се да се зарежда и акумулатор на мотоциклет скоро време и той няма да се кара всеки ден.
                                Та затова и се оглеждам в тая евтина зареждачка.И те така.
                                Няма страшно в умирачката...
                                Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X