Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зарядно за акумулатори. От къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зарядно за акумулатори. От къде?

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Вальо,
    задръж няколко часа, че пиша от граничната бразда с Мексико и ме гледат подозрително. До 2 часа ще ти дам една опцийка. Жокера е "тъща в България се връща" Тук сме на 110волта. Ще видя за 220 утре в магазина.
    Те ако са читави трябва да са 100-240В вход
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

CTEK MXS 5.0 което и да вземеш няма да сгрешиш!

Коментар

А някой да е знае от къде може да се намеръ комбинирано - зарядно/стартер ( не знам дали така се казват )
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Няма да ти хареса цената на така наречената стартерна количка.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
            А някой да е знае от къде може да се намеръ комбинирано - зарядно/стартер ( не знам дали така се казват )
            По големите вериги като Метро,Практикер........,но доколко са читави нямам впечатления!!!!!

Коментар

Вальо, помни при спиране на тока. То няма и толкова какво да помни. Тип акумулатор се определя от един чоп заврян отзад. Даже и копче on/off май няма. Гол кабел за захранване. Кабелите до акумулаторите не можело да се режат и са около метър и нещо май.
              Я кажи, ако ти е интересно, мога да взема едно и да го меря и снимам и ти ще си решиш дали става или не. Потърси из интернет най-ниската цена /ибей не го броим/ и ще ги врънкам да ми го дадат на нея. Ако след снимките и меренето кажеш, че не става, замъквам го обратно в магазина. Ааа, ще видим и какво пише в бумашката за входно напрежение.

ако става, ще видя дали тъщата на брата може да го донесе. Най много да се изръсим за втора чанта на самолета ама на чантата ти влизам комбина. Все ще намеря и аз какво да ръгна вътре. Е, да грабна ли едно за снимки? Мога утре да я свърша тая работа. Сега съм в Мехико. Оле!

Е сега го видях- работи от 90 до 135 волта. Някакви идеи?
              Последно редактирано от NIKSD; 19-03-13, 21:12.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Това плюс това
                или това и двете са добри, особенно второто. На второто не му намерих втория дисплейно до 120 кинта бих го взел.
                Само се сети как да не висим 2 дена на митница и съм го платил. Не ми е проблем да си платя ДДСто ама 2 дена загубени с идиотии ми идва много. В София го били оправили ама в Пловдив още не са.
                Тежи 5 кила. Ако Тъщата ще прави свръх багаж си плащам като тарамбука. Ако няма, не е удобно да напълниме куфара на жената с мойте идиотии и не се навивам. Нищо, че е Тъща.
                Последно редактирано от drukman; 19-03-13, 22:37.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, не задавай такива въпроси във форум. Нали видя броя на предложенията?!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Айдеее, скочИ в дълбокото с това Blue Sea!
                    Xantrex тука не се слави с добра репутация. Средна работа.
                    Blue Sea са много добри. То им личи и по цената. Ама отиваме ли на големите шамари, вземи погледни и Mastervolt.
                    http://www.mastervolt.us/
                    Предимството е, че имат дилъри в Европа. То си е и Европейска компания де. Гледам навалица си правят в Германия. Аз мога от тук да ти го взема, плащам го кеш и ти пращам оригиналната фактура. Тия признават гаранция по цял свят /на 99% съм сигурен, ще проверя/. Ако кихне на умряло, направо им го засилваш към Германско. С Blue Sea май няма опция Европа.

Познавам много добре тукашния дилър на Мастерволт. Кажи само модел и ще видим за колко мога да го взема аз. Имат и монитори и контролери и ... Абе в дълбокото!!!
                    http://www.mastervolt.us/automotive/...aster-12-25-3/
                    Последно редактирано от NIKSD; 20-03-13, 07:10.

Коментар

На Blue Sea намерих спесификация. Повече от прекрасно. Мастера 70А не намирам цени, че съм в един сервиз и не мога много да цъкам. Виж, ако можеш, реална цена за 40 и 70А и дали е по кадърно от Blue Sea.
                      Европа я забравяме. 1000евро за 40 ампера няма да дам и посмъртно. Пощата също е удобна ако ми го прати на фирмата. Там нямам грижи. Питай дали може да го пусне с фактура за износ без ДДС. Тогава съм на 6. 5кила не са толко много.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        На Blue Sea намерих спесификация. Повече от прекрасно. Мастера 70А не намирам цени, че съм в един сервиз и не мога много да цъкам. Виж, ако можеш, реална цена за 40 и 70А и дали е по кадърно от Blue Sea.
                        Европа я забравяме. 1000евро за 40 ампера няма да дам и посмъртно. Пощата също е удобна ако ми го прати на фирмата. Там нямам грижи. Питай дали може да го пусне с фактура за износ без ДДС. Тогава съм на 6. 5кила не са толко много.
                        mastervolt 3 банки и 50 ампера го намирам за $150 повече от Blue Sea. Ама това през телефона, че съм ма лодка. Утре отивам да се разровя и да питам моя човек за дилърски цени.
                        Това с фактурите и ДДС ще ти се наложи да го обясниш като на малоумен. Все пак с прост моряк говориш...

Коментар

http://www.victronenergy.com/charger...arger-12v-24v/

Е таковата и то става,Виктрон,много ги уважават и тия и са идея по-евтинки.За 1000 евро ще то го донесат до вас.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Колеги, да се включа и аз с идея, но може да не ударим цената на Конрад от 30 лева в земята, но все пак би свършило работа, зависи от финансовите възможности все пак.

Говоря за този модел зарядно, мисля че отговаря на повечето изброени от теб точки– поне на първите 3-4 със сигурност. Обаче за цената не си спомням, трябва да се свържеш с тях най-добре, иначе аз съм с отлични впечатления за марката Schumacher при съотношението цена-качество.

Ако пък не помогна, дано не съм попречил

Коментар

Прилично и евтино "смарт" зарядно за акумулатори в брошурата на ЛИДЛ от 25.03.13:
                              ...
                              Имам такова вече около 2 години и съм доволен. Зарежда (по мои измервания) на малкият заряден ток с 820 милиампера или на големият с 3.6 ампера. Прекратява автоматично зареждането на акумулатора (при зареждане на 12 волтов такъв) при достигане на 14.24 волта. Някъде около 3 амперчаса преди края на заряда, даже и да е бил избран големият заряден ток, зарядното превключва на малкият и така дозарежда до около 14.24 волта (вероятно така избягват кипенето). Изработката изглежда добра. Не грее много.
                              Последно редактирано от Ясен; 22-03-13, 15:00.

Коментар

Да питам знаещите и аз - Мастьрволт Комби 2000 отказа да зарежда и го подарих на един Мексиканец,в режим зареждачка не работеше,а комбито му е и инвьртьр.Нов е около 2500 долара та бая се зачудих дали да го давам без бой ма като не мога / и не сьм се пробвал / да го поправя и само ми тежи и заема място.
                                Вьпроса - ако пак ми изпадне такова поправяте ли го там?Няма да струва много да го натьпча в един кашон и айде шут за проба.Познаваме и дильра тук,мога да го питам за 5-6 броя стари и скапани ако някой гений им разбира.Мексиканеца му се зарадва много де,явно се поправят или поне зареждачката му трьгва след мексиканска намеса.

Какво му беше - даде на кьсо един кабел,изключи му бушона,вклюихме го и тресна главния ключ,че и заедно с него тая гад спря да зарежда - тьпото бушонче вьтре беше здраво и до там с проверките,на боклука.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X