От: Проблем с Алтернатор 115 Ампера на Mercedes W140 дизел!
Давай стоповете.
Сори за спама, ама стоповете не са за изпускане.
Давай стоповете.
Сори за спама, ама стоповете не са за изпускане.
...Ако някой има такъв алтернатор за 50лв ще взема два,та бащата да си го кара още 15години! ...Утре му предстой да поредното разтръшкване от един пичага(оптимист)....та да видим!Уж се спазарихме-"докато не стане,няма да ти дам да си я вземеш!" ....пък,как не искам да съм на нейно място,ако тоя пич я оправи наистина!

....Вече съм много доволен и спокоен!...Реших да не пренавивам статора,а да го заменя с нов,защото ми писна вече от тая драма!....Сега с две думи алтернаторът ми е пълен рециклат,което за мен поне е успокойтелно! 
това е положението!

....Ами взех да му се дразня и за това исках да го махна и да изплащам нещо ново,но знам,че няма кола която да ми даде този комфорт!...Баща ми е луд по колата и искаше той да я купи,но така и не се разбрахме!....Ще му я подаря някой ден,ако се оправят нещата!
....Не ме е яд за парите,просто се ядосвам,че хората не си разбират от работата и само за пари говорят,но смятам,че попаднах на правилното място този път!.....Следва проба до Петрич в Четвъртък и Събота ще го натягам към морето,пък дай Боже да се заобичаме пак!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар