Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик за налягане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Датчик за налягане

Първоначално публикуван от Ivanko Преглед на мнение
    Аз се сещам за едни датчици за налягането на маслото, незнам дали ще ти свършат работа но все пак да обясня. На моята кола си има такъв фабрично и уреда е до 8 бара... той сеизменя по съпротивление спрямо масата на автомобила, т.е. има само 1 край а другият ти е корпуса. Има ги в Peugeot 205/309/405 с двигател ХУ5/ХУ9 бензин (1.6 1.9)
    Ако искаш мога да ти снимам моя на стария двигател да видиш за какво иде реч, но на вид е като този който е показал Паджеровод на снимката, резбата му е 10мм. ама незнам каква, но преходника предполагам не е проблем
    Има ги всякакви - с един, с два извода, с 3 извода (третия извод е за лампа). Обаче, освен китайски, като видиш цените на останалите, ще ти падне шапката. Освен това са правени за масло и според мен има вероятност да заминат бързо от конденза (макар да не съм разглабял и да не знам точно как са устроени). А и не са надеждни. Бе, не стават според мен. А и цените им са от 40 кинта нагоре, за китайския вариант.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Трябва да се прави и схема да управлява реле, иначе намерих такъв за 12лв май е един и същ за маслото на уаза и за въздуха на камионите. Имат и уреда, който се слага на таблото, но не питах за цена.
      Тези Камаз - Балкан ЕООДса оторизиран представител са чували за такъв и имат фиксиран , но не знаят че има регулируем .
      Последно редактирано от travelling; 17-12-10, 10:42.
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Моя е от хладилен агрегат на фирмата Данфос здрав,малък колкото кутия цигари,лесен за регулиране и наи-важното без пари има ги навсякъде.
        Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
          Трябва да се прави и схема да управлява реле, иначе намерих такъв за 12лв май е един и същ за маслото на уаза и за въздуха на камионите. Имат и уреда, който се слага на таблото, но не питах за цена.
          Тези Камаз - Балкан ЕООДса оторизиран представител са чували за такъв и имат фиксиран , но не знаят че има регулируем .
          Е доколкото се разбра проблема е в тока. Ако имаш 50А реле ти трябва какъв да е пресостат- най-разпространения = най-евтиния.Ако нещо реши да сдава багажа ще е релето което пък е по-евтино от пресостата.
          Моя е от хладилен агрегат на фирмата Данфос здрав,малък колкото кутия цигари,лесен за регулиране и наи-важното без пари има ги навсякъде.
          На каква цена е?
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Разни стари хладилни агрегати има захвърлени навсякъде в вторични колкото искаш,е трябва малко да се оцапаш.
            Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Взех един китайски за зладилник 22лв има и настройка на хистерезиса, но ме дразни, че е много голям .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X