Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик за налягане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Датчик за налягане

Има ли някакви достъпни датчици за налягане до 10 атм, трябва ми за направа на електронен пресостат.
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

От: Датчик за налягане

Какъв по точно и как да действа
    Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Например промяна на съпротивлението от 0 до 10 атм .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ако ти трябва за компресор земи си има готови пресостати

Коментар

Това беше първия отговор , който очаквах . Да речем че съм ги гледал и си имам причини да не искам такъв .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

В нашият цех сме с такива електронни скъпи и много крехки във всички насоки.Само да ти кажа имам 1шкаф изгорели,капиш.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
              Например промяна на съпротивлението от 0 до 10 атм .
              Имам такъв, промишлен, с изход 4-20mA, идеален е, но е безумно скъп за да ти го препоръчвам.
              Веднага се сещам за такъв за маслото на двигател УАЗ. 0-10 атм. е и е потенциометричен.

Коментар

Масления е с бригсова разба, та бъди готов за това. Но може да се пренареже на метрична.

Коментар

То ако е за по-специален датчик, и аз имам и го продавам, изход 4-20mA, 0.015%, с все сертификат за калибриране и така нататък, но цената е към 350лв. Което си е адски евтино за такова нещо, стига да ти трябва подобен клас на точност.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

А за Уаза колко струва и продава ли се в Пловдив ?
                    Не ми трябва никаква точност , трябва ми да е евтин. Механичните готови ми идват малко големи, а и без това ще се слагат релета , че тока е към 50А .
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Купи си въздушен за Камаз. Има модели с болт за реглаж на налягането. Цена 3-4лв.

Коментар

Евтин сензор до 20 бара има в Комет. Абсолютен е, но това няма значение в случая. 6-8 кинта без ддс. Въпроса е че покрай него ще трябва електроника, за да се превърне в пресостат.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това от Камаза какво представлява ?
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            Това от Камаза какво представлява ?
                            Представлява това, дето изфъщява като вдигне налягането в бутилките и си остава отворено, докато налягането не падне. Само не виждам как би станало на пресостат, в смисъл, как ще изключва мотора на компресора, и как ще го включва примерно като падне налягането до определена степен. На моя компресор пресостата е горе-долу 8 на 6 бара, тоест, на 8 и малко изключва, и на около 6 включва пак.

...обаче зимата прави въртели, вероятно от замръзнал конденз.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Пресостат от хидрофор не става ли? Виждал съм в парно и водопроводни магазини за по 20-30лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X