Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик за налягане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Датчик за налягане

Те са регулируеми по двете граници, хистерезиса - отделно. Малките не са.
    Да ти отвинтя мойто ли ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Масления е с бригсова разба, та бъди готов за това. Но може да се пренареже на метрична.
      Няма нужда да се пренарязва. Продават готови намалители до 1/2" например, както е в моя случай долу. Има си и клапан даже, та може да се отвива и навива под налягане:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Datchik za maslo UAZ_ prehodnik.jpg
Прегледи:1
Размер:71.9 КБ
ID:5233927

Коментар

Те са регулируеми по двете граници, хистерезиса - отделно. Малките не са.
        Да ти отвинтя мойто ли ...
        Няма да разваляме готови неща, за сега не бързам и ще намеря най-удобния вариант .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

А тоя клапан - преходник, от къде го взе?

Коментар

А тоя клапан - преходник, от къде го взе?
            От магазин за фитинги, в който пазарувах части за отоплителна инсталация. Този преходник беше към някакъв китайски пластмасов манометър, но резбата е същата.

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
              Датчика от Камаза мери налягането във въздушната систма на камиона и при определено налягане изключва контролна лампа на таблото. С въртенето на винта се променя налягането, при което сработва датчика. Със просто съгласуване можеш да управляваш каквото иакаш.
              Вчера ходих при едни, които продават части за Камаз и казаха, че нямало такъв датчик .
              Случайно да му знаеш номера ?
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Този без болта за регулиране е: ОТКЗ 06-08 това пише на корпуса, а има и номер 6032.3829

Коментар

Интересно тук нямат такъв датчик , май и не знаеха за съществуването му, а продават много неща .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ето:
                    http://yandex.ru/yandsearch?text=6032.3829&lr=10379

Коментар

И аз си намерих картинка и спецификация, но и да я принтирам не мога да я завия на компресора
                      Проблема е сериозен, два големи доставчика на части за Камаз в Пловдив и Пазарджик не са чували за това нещо и дори го нямат, а на мен ще ми трбва с винт понеже фиксирания е 5атм. Аз искам 8 , оказа се, че компресора тръгва без проблем и на повече, следователно няма смисъл от сложен купешки пресостат.
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

В София ги има. Мога да ти изпратя, но ще ти се оскъпи.

Коментар

Що се мъчите като грешни дяволи? Аз минах по същия път докато не намерих евтин пресостат. Оказа се, че струва колкото качествен манометър .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_000551.jpg
Прегледи:2
Размер:93.3 КБ
ID:5234789Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0004_1.jpg
Прегледи:2
Размер:39.3 КБ
ID:5234790
                          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

А това от къде/ за какво е? Щото ако е за променлив ток, контактчетата му няма да издеянат на 20 - 30 ампера на автомобилния компресор. Ще трябва още едно реле.

Коментар

Това е една от причините да не искам да сложа такъв, понеже амперите са към 50 и искрата при изключване е , като от заварака. Така и така ще има три яки релета пък и не ми се слага шалтер в кабината за включване.

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                              В София ги има. Мога да ти изпратя, но ще ти се оскъпи.
                              Ако наистина има от тези с регулацията ще съм благодарен, ако можеш да ми изпратиш или да ми дадеш някакъв тел на магазина в който ги продават . По принцип правя два компресора и си заслужава куриера . Пратих ти лично ако искаш да се разберем по тел.
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Аз се сещам за едни датчици за налягането на маслото, незнам дали ще ти свършат работа но все пак да обясня. На моята кола си има такъв фабрично и уреда е до 8 бара... той сеизменя по съпротивление спрямо масата на автомобила, т.е. има само 1 край а другият ти е корпуса. Има ги в Peugeot 205/309/405 с двигател XU5/XU9 бензин (1.6 1.9)
                                Ако искаш мога да ти снимам моя на стария двигател да видиш за какво иде реч, но на вид е като този който е показал Паджеровод на снимката, резбата му е 10мм. ама незнам каква, но преходника предполагам не е проблем
                                Последно редактирано от Ivanko; 17-12-10, 10:30.
                                Моите снимки...
                                https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                                https://500px.com/ivankoo

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X