Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Мултицет.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за Мултицет.

Е, тоталка щеше да е, ако през счупеното стъкло на скалата имаш видимост до разтеклата се батерия. Сега повече прилича на спукан/избелял стоп. Благодаря за вниманието все пак.

Коментар

Та да отговоря на тези които питаха, какъв ми е комплекта от мултицета...
      Мултицета е бял на цвят.Отзад на капака дето е за батериите пише нещо 1.5 волта и още някакво число но не го запомних, пък капака му е бляскъв и не е "тотална щета" като на колегите, явно не е ползван много....Има някаква величина "R~", Волтове и ампери.В комплекта влиза и: някакъв поялник, който вече не работи и някакво зарядно за поялника, уреда е с някакви специялни батерии, плоски(по думите на дядо ми)За съжаление, нямаше с какво да го снимам.. На самата скала, където се движи стрелката, има разграфено, за Волтове, за R~ и за Ампери..Интересен уред..Другият път ще го пробвам, да видя дали е точен и дали работи все още
      Мултицета е като на Колегата Ittso, от пост номер: 32
      Купуван е нов някъде из София..
      Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 29-11-10, 16:24.
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

)) За поялника има не зарядно, ами хартиен кондензатор 1 мкФ.
        Ех. Забравеното изкуство на електротехниката.
        Не го бъзикай, може и да заработи.
        За плоските батерии не помня, но ме интересуват. Или поне какво пише за тях, и как изглежда гнездото им.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          )) За поялника има не зарядно, ами хартиен кондензатор 1 мкФ.
          Ех. Забравеното изкуство на електротехниката.
          Не го бъзикай, може и да заработи.
          За плоските батерии не помня, но ме интересуват. Или поне какво пише за тях, и как изглежда гнездото им.
          Може и да си прав колега Стефан, защото има извод +/-, пък за батериите не се сетих, да махна капака и да проверя, ако си отида,, тази събота и неделя, ще проверя.. Ще го пробвам, пък да видим, дали ще заработи, но като го гледам, ако му позабърша прахта, може да си стане истински уред..
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            ...За плоските батерии не помня, но ме интересуват. Или поне какво пише за тях, и как изглежда гнездото им.
            Едно време наричаха плоска батерия на това по-долу.
            Прикачени файлове
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Знам. Руснаците имат и някакви други. Не мога да намеря и какво е. Нещо като дебела кибритена кутия.

Коментар

Да не би да е тази:

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                  Може и да си прав колега Стефан, защото има извод +/-, пък за батериите не се сетих, да махна капака и да проверя, ако си отида,, тази събота и неделя, ще проверя.. Ще го пробвам, пък да видим, дали ще заработи, но като го гледам, ако му позабърша прахта, може да си стане истински уред..

Уреда е Ц-20,продаваха ги по 36лв навремето комплект с поялник на 36в в стириопорна кутия.Не е със кой-знае какви възможности,но за любителски цели става,има три батерии,една плоска 4,5в за обхват над 1000к,и две по 1,25в(измислен стандарт на СССР,никъде няма да ги намериш)за по-ниските обхвати.За измерване на напрежение и ток(макс 750мА),не му трябват батерии.
                  Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Да обновя темата,реших и аз да си взема мултицет.Искам да измерва само основни параметри без капацитет,индуктивност,честота ако може и да е с ръчен обхват.Ще ми се нещо да е по-добро от предлаганите на пазара у нас,даже съм си харесалhttp://www.tequipment.net/TPI133.asp?v=7231 ако може да си кажете мнението за него.Фирмата явно не е разпространена,и не намерих нищо написано за него.

Коментар

• От: Питане за Мултицет.

Колега, колко интензивно ще го ползваш? Ако е от дъжд на вятър, няма никакъв смисъл да даваш торба пари за такъв уред.Втората причина за покупка на скъп уред е необходимостта от ювелирноточното отчитане на търсените стойности, да речем при ремонт на сложни електронни схеми. Първия срещнат жълтооцветен китаец ще ти свърши достатъчно добра работа. В момента не ми е под ръка нещото, което ползвам вече трета година, закупено срещу сумата от 17лв. и изглеждащо едно към едно като твоя фаворит. Та пак помисли дали наистина искаш да си купиш точно това уредче.
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Решил съм да си купя нещо (уж по-свястно) и си мисля,че до 100лв не са кой знае колко много пари за нещо което ще върши работа.Понеже съм собственик на два китайски евтини уреда,смея да кажа ,че доста пъти са лъгали в измерванията.Показанията им се влияят от ниски температури и все трябва да се има едно на ум.

Коментар

Много са за този показания от теб.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

По българския пазар имаше MASTECH. За цената си са прилични. Е, откак се сдобих с Agilent преимно събира прах, но пък сериозни подвеждания от негова страна не съм имал. V&A е горе-долу същото. Имаше ги на колоните на пиротска едно време.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Един от 20 лева дето ще мери и температура като бонус, е същия за непрофесионална употреба. С останалите пари си купи нещо друго.

Коментар

Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнение
                                Един от 20 лева дето ще мери и температура като бонус, е същия за непрофесионална употреба. С останалите пари си купи нещо друго.
                                Еми, НЕ Е същия, даже за непрофесионална употреба. Твърде често след второто оставане на студено вече не пали никога. Имах 2 такива.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X