До: Околна температура и виско?
[quote=bgbul;686016]
Ми една сутрин просто почна малко по остро да работи,като отворих капака и ми се стори,че перката не вьрти в една плоскост.Загасих мотора и хванах основата на перката и имаше леко луфт.Махнах ремька и сьвсем се разклати като на дьрт коч виското.
Ново виско,нова стойка,нова водеща шайба,нов ремьк,малко инструменти и 2 часа и айде пак в играта.
Това се сменяло като се сменя и ремьк,новите се движат с леко сьпротивление,това се вьртеше свободно.Малко му е трябвало да плесне перката през предния капак.
Стойката или основата или планката с вала или там както се нарича ми беше около 75 кинта,на другия е около 500.
И като се нервирах и като го изльгах и сега виското почива,вьртят електриките.
Не го знам на колко е,може оригинал да е бил на около 170 000 километра.Добре поне,че не са го плеснали на водната помпа,че те тогава и антифриз трябваше да сменям.
[quote=bgbul;686016]
Първоначално публикуван от BENZBOSS
Преглед на мнение
Ново виско,нова стойка,нова водеща шайба,нов ремьк,малко инструменти и 2 часа и айде пак в играта.
Това се сменяло като се сменя и ремьк,новите се движат с леко сьпротивление,това се вьртеше свободно.Малко му е трябвало да плесне перката през предния капак.
Стойката или основата или планката с вала или там както се нарича ми беше около 75 кинта,на другия е около 500.
И като се нервирах и като го изльгах и сега виското почива,вьртят електриките.
Не го знам на колко е,може оригинал да е бил на около 170 000 километра.Добре поне,че не са го плеснали на водната помпа,че те тогава и антифриз трябваше да сменям.
Коментар