Абе quadra, като гледам как ги почна, тая гега дето я държиш май не е съвсем гега..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дизел през зимата (проблеми и решения)
Свий
X
-
Вече към 20-тина г. съм дизелджия и нека и аз да кажа нещо. Когато бачках в Газстрой имахме чисто нови американски "Катерпилар"-и булдозери. Американците след като изследваха нашата нафта казаха да сипваме в един резервоар /2000л/ , по 500 л газ. Значи 1/4 . Аз го правя всяка зима и освен това наливам и "Редекс" за дизел за почистване на с-мата и никога /вече 20 зими/ не ми се е желирала нафтата. Ползвал съм и добавка за нафта на Бундесвера за зимни условия и също нямах проблеми.
Коментар
-
баща ми има пасат 1.9тди 92-3...последните температури бяха около -20градуса а във Варна такива не е имало от 25години насам.нито прибавки е слагал нито бензин в нафтата!стартера не се чува и няма проблеми при карането(не губи мощност не е по-бавна не придърпва и т.н).според мен си зависи повече от колата и от това как се грижиш за нея
Коментар
-
Кой каза "биелни лагери"? Ще ви помоля такива мръсни думички да не ги употребявате тук
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Значи в Газстрой бях 89 -90 г. Тогава . А иначе аз си го правя профилактично и редовно. Просто не искам да рискувам с тази нафта. А пропо - когато живеех в Германия ,не съм го правил и нямах проблеми.Първоначално публикуван от VolkТихомире, за коя година говориш?
Не мога да повярвам, че сега би било необходимо да бъркам бъркочи за да запаля сутрин!
А, аз си и паля нормално /откакто се разделих с Лукойл/!
Коментар
-
Аз нямям проблеми !!
А ако искате да не замръзва бозата в баката ... сложете една крушка габарит (5 вата) и/или мигач (21 вата) да свети в тъмната дупка ... проверено е !!!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Стар руски номер... Само дето там на оня студ Н4 слагат в резервоара на КамазаПървоначално публикуван от CarTest™Аз нямям проблеми !!
А ако искате да не замръзва бозата в баката ... сложете една крушка габарит (5 вата) и/или мигач (21 вата) да свети в тъмната дупка ... проверено е !!!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар