Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравословно ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Здравословно ли е?

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
    Цялата идея е да се изгорят и намалят т.н вредни нещица дето излазят отзаде...
    Мда, остава и сумарно гадостите от двигателя + допълнително изгореното гориво да са по-малко вредни от това, дето излиза и без тая система.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Мда, остава и сумарно гадостите от двигателя + допълнително изгореното гориво да са по-малко вредни от това, дето излиза и без тая система.
      състава на изгорелите гозове е разнороден ,обаче се мери кое е вредно и кое уж по малко вредно по критерии Х....само за пример,без да съм в час с 100% ната истина (не ми е това специалоста )- счита се че например въглеродния окис е много вреден,та независимо че от аспуха ще излезнат само незнам си колко милиграма в сравнение с 2 кила въглероден двуокис за същото време на горене -та да речем се дава приоритет на СО спрямо СО2....също така като се конвертират Х порция твърди частици в газ се счита че е далвера и т.н...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Дай един пример ако имаш.
        Всъщност сетих се, макар и примерът да е нечестен. Автобус Чавдар. По едно време им бяха нашили керамични филтри за сажди, експериментално. Не стигна далече инициативата, защото системата се управляваше ръчно (от шофьора).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X