Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като е студен не пали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Като е студен не пали ?

От както го разглобявах последния път,(22.02.11)не е имало проблем с паленето.
    Тогава нациках клемореда с WD40 От тогава проблеми няма.
    Благодаря на всички колеги за помоща.
    Поздрави

Коментар

колеги имам проблем с паленето марката на моята кола е хюндай копе 1.6 бензин.. начи преди 2 дена якупих карах я 2-3 ч. и на сутринта 1 палене и отам... Въртя на стартера и никакви признаци да запали ,все едно
      няма бензин или ток , върти и даже и не прихлъцва .С бутане не става нищо.. акумолатора беше слаб заредих го на следващия ден и неще вартя на стартера и неколко пати и тъкмо да запали и спре. и дотам неколко пати и акумолатура замина и са па треа да го зареждам ... сложих друг от друга кола но пак неще да не е сондата или нещо друго плс помогнете.

Коментар

Първоначално публикуван от Vesko986 Преглед на мнение
        колеги имам проблем с паленето марката на моята кола е хюндай копе 1.6 бензин.. .........
        Виж отпред тази кола има ли капак?
        Ако, ДА .... отвори го, извади един кабел от свещите, сложи на него някаква свещ и върти на стартер ... друг да гледа има ли искра???
        Докладвай!
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Обади се на Моше, дето ти е продал тази кошница, той знае.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

...Виж отпред тази кола има ли капак?
            Ако, ДА .... отвори го, извади един кабел от свещите, сложи на него някаква свещ и върти на стартер ... друг да гледа има ли искра???
            Докладвай!
            Обади се на Моше, дето ти е продал тази кошница, той знае.
            Та, купе казваш.Та все едно нямало нещо от запалителните компоненти,а. Ми така шти каат,што тъй го рече.Не се говори Ф тоа форум (техническия) на обущарски.Тиа праат онлайн диагностика само по правилно казване на "Добър ден"!А ти-копе.
            Да не продължавам.Моля участниците да имат респект към български език и техника.Не изисква усилие втрху клаватурата
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Е те тоя пост ме "изсипа от стола". Бензинова кола от това поколение не пали, щото няма ток на свещите или щото няма бензин, или щото тия двете не се появяват в правилното време или количество. С две думи като незнаеш как да ги провериш как очакваш някой онлайн да ти ги провери? А и с тоя правопис и да иска няма да помогне.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Хайде и аз за помощ.
                Ситроен 2.0 HDI ,пали след едноминутно въртене /по някога/ а на дърпане на 5 метра,явно мотора иска обороти.Прави тези гадости като застудя.При топло време си пали, е с малко въртене.
                Подгр. свещи да смених ги-почти се сваля двигателят,при контакт помпата от резервоара надува филтъра.Нагрявах филтъра и ГНП, палех огън в смукателите.....а бе иска се бут. или дръп.
                Като запали МПС-то не пуши, гори нормално и след това си пали до другия ден. " Хванах къра"
                TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                TOYOTA BJ40 3.5D
                Венци 0887551059

Коментар

"Надува филтъра" с какво налягане?
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Бих те посъветвал, да зададеш въпроса в ситроенския форум. Има доста запознати момчета, с всички видове ситроенски мотори.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      "Надува филтъра" с какво налягане?
                      Не съм го мерил-защо? Видимо дава добро налягане-надува капачката а това е преди ГНП.
                      За ситроенският форум.....а ДВГ е Пежак
                      TOYOTA BJ40 3.5D
                      Венци 0887551059

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
                        Не съм го мерил-защо?
                        За ситроенският форум.....а ДВГ е Пежак
                        Няма значение. Двигателите на PSA, са еднакви.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Провери, дали при подаване на ток от друг акумулатор пали. Понякога, въпреки че върти, се получава пад на напрежение, под праговата стойност на електрониката. Имах същия проблем със същата кола.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Има ли регистрирани грешки?

P0087 - Fuel Rail/System Pressure - Too Low
                            P0088 - Fuel Rail/System Pressure - Too High
                            P0089 - Fuel Pressure Regulator 1 Performance
                            P1207 - Fuel rail pressure sensor - control pressure low during cranking.
                            поне тези съм записал. от Пежо 407 НДИ 2000

Мисля че е достатъчно ясно.
                            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Vesko986 Преглед на мнение
                              колеги имам проблем с паленето марката на моята кола е хюндай копе 1.6 бензин.. начи преди 2 дена якупих карах я 2-3 ч. и на сутринта 1 палене и отам... Въртя на стартера и никакви признаци да запали ,все едно
                              няма бензин или ток , върти и даже и не прихлъцва .С бутане не става нищо.. акумолатора беше слаб заредих го на следващия ден и неще вартя на стартера и неколко пати и тъкмо да запали и спре. и дотам неколко пати и акумолатура замина и са па треа да го зареждам ... сложих друг от друга кола но пак неще да не е сондата или нещо друго плс помогнете.
                              От къде си? Искаш помощ - поне се регистрирай . Безплатно е.
                              С автомтичен смукач ли си ?
                              Последно редактирано от bgbul; 14-12-12, 22:58.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Провери, дали при подаване на ток от друг акумулатор пали. Понякога, въпреки че върти, се получава пад на напрежение, под праговата стойност на електрониката. Имах същия проблем със същата кола.
                                И това съм пробвал не става, напрежението при въртене е 11.7 В.
                                TOYOTA BJ40 3.5D
                                Венци 0887551059

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X