Хайде и аз за помощ.
Ситроен 2.0 HDI ,пали след едноминутно въртене /по някога/ а на дърпане на 5 метра,явно мотора иска обороти.Прави тези гадости като застудя.При топло време си пали, е с малко въртене.
Подгр. свещи да смених ги-почти се сваля двигателят,при контакт помпата от резервоара надува филтъра.Нагрявах филтъра и ГНП, палех огън в смукателите.....а бе иска се бут. или дръп.
Като запали МПС-то не пуши, гори нормално и след това си пали до другия ден. " Хванах къра"
Несъм виждал да имат помпи в резорвара за подкачване на горивото-затова няй вероятно ти връща нафтата обратно в резорвара.Би трябвало да имаш ръчна помпа за подкачване на гориво-пробвай първо с нея да подкачиш гориво докато стане твърда помпичката и тогава пали.
И аз имам подобен проблем.Колата е рено 5 1.1. Когато е студена пали само на бутане или дърпане.Когато въртя на стартер не ще.Работи само на газ,не знам защо. Смениха ми свешите и кабелите,направиха му центровка,но изстине ли не пали,топла ли е няма проблем. Моля за помощ, рамото ми е синьо от бутане
Коментар