Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като е студен не пали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Като е студен не пали ?

Явно е запалил и духнал ....

Коментар

смених ново масло,свещи но неще да запали нз кво е фарля ток варти ама тъкмо да запали и прекъсне незнам какъв е проблема някакви идеи?????

софия.
      Последно редактирано от CarTest™; 29-12-12, 23:42.

Коментар

Ако механиката и центровката са наред и искрата е силна, или му е бедна сместа или богата.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнение
          Хайде и аз за помощ.
          Ситроен 2.0 HDI ,пали след едноминутно въртене /по някога/ а на дърпане на 5 метра,явно мотора иска обороти.Прави тези гадости като застудя.При топло време си пали, е с малко въртене.
          Подгр. свещи да смених ги-почти се сваля двигателят,при контакт помпата от резервоара надува филтъра.Нагрявах филтъра и ГНП, палех огън в смукателите.....а бе иска се бут. или дръп.
          Като запали МПС-то не пуши, гори нормално и след това си пали до другия ден. " Хванах къра"
          Несъм виждал да имат помпи в резорвара за подкачване на горивото-затова няй вероятно ти връща нафтата обратно в резорвара.Би трябвало да имаш ръчна помпа за подкачване на гориво-пробвай първо с нея да подкачиш гориво докато стане твърда помпичката и тогава пали.
          XR600R-96

Коментар

И аз имам подобен проблем.Колата е рено 5 1.1. Когато е студена пали само на бутане или дърпане.Когато въртя на стартер не ще.Работи само на газ,не знам защо. Смениха ми свешите и кабелите,направиха му центровка,но изстине ли не пали,топла ли е няма проблем. Моля за помощ, рамото ми е синьо от бутане

Коментар

Давай боба.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Миро здравеѝ.Сега чета форума,защото и аз имам уно и същия проблем.Неразбрах накрая как си разреши проблема?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X