Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде е най-качествения ДИЗЕЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Къде е най-качествения ДИЗЕЛ

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    компира не лъже, освен ако няма зададено да лъже.
    Не лъже, додето всичко по дюзите му е в определени граници. После си лъже най-нагло.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Не лъже, додето всичко по дюзите му е в определени граници. После си лъже най-нагло.
      Е тя тогава и кошницата не върви много много ))))
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е тя тогава и кошницата не върви много много ))))
        Никак не е задължително.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Е па лъже си компиро, обяснението е много просто:
          като запищи резервата, да има поне 100км още. Много пъти съм имал разход под 5/100, резервоара е за над 50л. ама компиро никогиш не даде очакван пробег над 880км.

Принципно, още не съм карал кочинка, която да не и смъкна каталожния разход поне с 1л. (застраховат си се производителите)

Смотан дизел можете да заредите много просто- заредете когато зареждат и бензиностанцията
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Да се пусна и аз по темата - с авио дизела върви добре, но разлика в хареченето няма. След него изгорих един резервоар с Хърватска нафта - почна да потраква мотора и даде 1 литър нагоре. След него един резервоар от Гърция (БП Ултимейт) от него съм най-доволен като работа, разход и вървене. Последно макс пауЪр в България - като авиото.
            Разлика между БГ горивата не намирам стига да са от "вървежа" бензиностанция.

Коментар

Подкрепям напълно горното мнение(За това, къде да зареждаме - от бензиностанция!). За малко по-малко от месец изгорих три резервоара дизелово гориво - два с обикновен и последно със СейШелски премиум. Не съм мръднал от 4.2 литра среден разход на дизелово гориво.
              За мен темата е приключена!

Коментар

Най-качествения дизел е на запад от Калотина.
                При всяко пътуване се убеждавам. БР ултимейт Пълен до горе бус харчи по малко с 13 литра на 1000 км от Макс моушън дизела на ОМВ. На отиване беше само със 100 кг. товар а на връщане със 1200 кг.
                Последно редактирано от Георги Крумов; 08-10-15, 07:50.

Коментар

Как мислите, дали ще имам проблеми с нафтата - в събота ще се качвам на хижа Ветровала, а го дават до -31С да падне температурата... Дали е достатъчно да налея Алпин Дизел /примерно/ ?
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    Как мислите, дали ще имам проблеми с нафтата - в събота ще се качвам на хижа Ветровала, а го дават до -31С да падне температурата... Дали е достатъчно да налея Алпин Дизел /примерно/ ?
                    И бензин си сипи
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

На Алпин дизела май рекламата беше до -33, после я коригираха до -30. Зависи и с какво ще го смесиш в резервоара.

Нямаш ли нещо бензиново за целта?

Коментар

нямам щар по щар... пък в неделята щяло и да вали сняг
                        Някой ми беше казал, че газта за осветление също помага против "желиране"...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

нямам щар по щар... пък в неделята щяло и да вали сняг
                          Някой ми беше казал, че газта за осветление също помага против "желиране"...
                          Помага ако е керосин а не амв
                          А и бендзина е бая по-евтин - ся не знам ква е колата ама 1/5 е напълно ок

Коментар

Дали е достатъчно да налея Алпин Дизел /примерно/ ?
                            Ще разбереш на другата сутрин.

Ако возилото не е от коконестите, сипи му 5 кила бензин и допълни резервоара с нафта + литър двутактово масло, пак на OMV.

До гарантирани -20 с обикновена нафта на OMV грижи не съм имал до сега. Освен двутактово масло друго не сипвам, но на твое място бих направил горното.

Коментар

Магарцедес дават до 1/1 нафта/керосин или 20% бендзин

Коментар

И бензин си сипи
                                Дали е здравословно за Common Rail-а ?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X