Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препарат против замръзване на стъклата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препарат против замръзване на стъклата

Говорим за ЗДРАВ прозорец.Спукания е друга бира.На времето на мерцедес S класа се правих така на гламав и ходих да го лепят.Една от първите фирми която се занимаваше с лепенето ,го взеха и само суперлативи.Как нямало да си личи,как щял да е като нов.Само за да оправдаят цената. Когато отидох да го взимам се почна,зимата да не го нагрявам,парното да не духало в него,лятото да не го мия с топла вода.добре де питам сега катое лято и завали студен дъжд аз като Матросов ли да легам на абразурата? Дигане на рамене..естествено при първия дъжд цепнатината се разрасна във всички посоки..и си взех нов.Така , че спукан джам си е спукан джам.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Моите уважения също,но не съм кьорав,още по малко си измислям...Но който иска, да пробва
      Когато кажеш имам го на колата монтирано, това от клипа.

Коментар

Завивам предното и задното стъкло със чаршаф,защипвам го под чистачките,най-добре е да ги спрете във най-горното положение,за да затиснат по-добре чаршафа.Сутрин като го махна,само на места има скреж
        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
          Когато кажеш имам го на колата монтирано, това от клипа.
          Не ме разбирай грешно.Аз нямам проблем със замръзнали стъкла.Имам нагревател в джама,програма за размразяване,Вебасто... за 30 сек размразява без да си мръдна пръста.Лошото е , че някой ще си пръсне джама, без да е прочел уточняващите постове
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Като гледам колкото хора толкова и методи,къде ефективни къде по малко, но най-добрия е .... в Калифорния.

Коментар

Има Лади, от тия най-грозните, с нагревател У предния джам-фина метална мрежа. Като на големите Мерцове. Обаче едно е на задния джам, друго е отпред...дразни.
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ето и как работи rain-x http://www.youtube.com/watch?v=whyJtPQJjBs
                и това върши работа като тресе чистачките но е скъпичко .По скоро е за направи си сам. http://www.youtube.com/watch?v=Ve4w4EhQ_xM
                Последно редактирано от valyon; 13-12-12, 22:15.

Коментар

Виждал съм как се прави на северния полюс. Чаршаф, по-добре хавлия, върху стъклото, и сутреинта се маха и изтрива с антифриз/глицерин/течност чистачки без спирт. Това е най-кадърната комбинация.

Коментар

Най-прост полиетилен, застъпваш с чистачките, захващаш и с предните врати, подпъхвайки го в купето, за да не го отвее вятъра.
                    Сутрин няма нищо по стъклото.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Намери си РЕЙНХ,няма да замрьзва толкова яко леда и по-лесно пада,за дьждовно е много добре еле на скорост,за студ може да си спретнеш и подгряване на течноста на чистачките.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        Най-прост полиетилен, застъпваш с чистачките, захващаш и с предните врати, подпъхвайки го в купето, за да не го отвее вятъра.
                        Сутрин няма нищо по стъклото.

То че няма - няма . Ама не може да подкара с наелона . А на първото кръстовище , стъклата вече ше са му изпотени . Отвътре.

ПС . Аааа , то тук пък отвън Моля модератор да ми изтрие поста .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                          Има Лади, от тия най-грозните, с нагревател У предния джам-фина метална мрежа. Като на големите Мерцове. Обаче едно е на задния джам, друго е отпред...дразни.
                          Дразни...на ладите
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Под полиетилена може би ще стане конденз на някои места и може да има скреж. С чаршафа скрежът е залепен за плата и е еднакво малко навсякъде (предполагам, че има някакъв ледец).
                            Порових за състава на размразяващите спрейове.
                            Прочетох за няколко - оцет преди замръзването, изопропилов алкохол 50%, и третото е други смеси от рода на течност за чистачки/антифриз. Принципно може и сол да се ползва, но не ми харесва. Все пак ако някой си го хареса, се бърка адска смес от готварска сол и калциев двухлорид, и от двете щедро. Последното при разтваряне с вода се и стопля, освен че си е сол и пречи на замръзването.
                            Нагреватели - доколкото знам само фордовете имат страндартно нагреватели в предните стъкла. Звучи много удобно за ползване. Ще си помечатая за такова

Коментар

Фирма Деником до летището имат спрей за размръзване на лед. Има го и под формата на помпичка. Пръскаш, чакаш малко и леко сваляш.
                              По-доволен останах от помпичката - по-икономически причини. На Хенкел е.
                              Подобно нещо имат в Химатех в Дружба. Зелено на цвят мирише приятно, с изопропилов алкохол. Прави леда на каша. Слагам го и в течността за чистачки, защото и за това става. Май е по-ефтино от хенкела. Изпари ли се обаче стъклото замръзва с невероятна скорост. Може би му липсва глицерина.
                              АИГ-Заваряване ООД
                              Заваръчни апарати "DEL"
                              http://www.aigwelding.com
                              0889 522 036

Коментар

Сиерата ми е с подгряване на предното стъкло.Не дразни и си върши чудесно работата.
                                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                                Grand 3.1TD
                                0898 620 306 Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X