Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ - Приста продават некачествена продукция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ВНИМАНИЕ - Приста продават некачествена продукция

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
    Ако си купиш антифриза, когато навън е вече -20°, най-вероятно ще се окаже, че е късно да го сипваш Нали антифриз се сменя лятно време, най-късно есен.
    Има и друг по-прост начин - без сипване: Седи ти колата в гараж, където е >0°. Изваждаш я и паркираш пред гаража, където е -20°. Ако навън е виелица/силен вятър имаме всички условия за т. нар. "ударно замразяване".
    Е няма да е ударно, все пак ще мине известно време докато температурата спадне до -20 та ако ще и ураган да има.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      ...за други може да е нормално и под кравата да има теле...
      А не е ли? Какво друго да има под кравата?

Не се впрягай. Тема са си е на място и имаш пълното право да я пуснеш, поне от мойта гледна точка.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

По едно стечение на обстоятелствата съм работил пет и нещо години за един от големите дилъри, но в друга дейност на фирмата, но имам много добро наблюдение. Преди 7-8 години нещата бяха що годе добри, преди около 5 години започнаха рязко да се влошават, и започнах да виждам чудеса. Това с антифриза не ме учудва ни най-малко, даже как не е замръзнал по рано.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          А не е ли? Какво друго да има под кравата?

Не се впрягай. Тема са си е на място и имаш пълното право да я пуснеш, поне от мойта гледна точка.
          Sparky, под кравата не трябва да има теле. Под кравата трябва да има една напращяла.... краварка! Това всеки го знае!
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Съдейки от публикациите, медията си е преследвала свои си цели. Проверките в лаборатории са продължение на същото. А е трябвало да помогнат на пострадалия да си предяви претенциите към търговеца. Като си купиш вмирисан салам от магазина не го връщаш на производителя, нали? Отделно са направили реклама (безплатна или платена - нека те да кажат) на друг производител. Все на гърба на пострадалия. Ако всичко беше направено с мисъл за потребителя, то можеше и да има някава полза за същия извън тази за конкуренцията.

Та ако изместите за малко фокуса от приста, ще схванете и смисъла да се вдига под пара търговеца. Той знае как да се справи с некоректни, немърливи, безхаберни производители и е негова работа да ги отсее. Като преди това им плати масрафа.

Коментар

Сто, "производителя" си е за бой и други работи отвсякъде. Да започнем от това че щял да се разправя с Форума... Ама щял де.
              Вмирисаният салам се връща на търговеца защото е много вероятно да е продаден извън срок на годност и/или неправилно съхраняван. (Тук ми мина през главата че срока на годност на антифриза на приста е от Април до Октомври, очевидно... Но защо тогава се нарича антифриз, а не смазваща течност за водни помпи - не знам).
              Мисъл за потребителя в съвременните търговски вериги няма...
              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                Сто, "производителя" си е за бой и други работи отвсякъде. Да започнем от това че щял да се разправя с Форума... Ама щял де.
                Вмирисаният салам се връща на търговеца защото е много вероятно да е продаден извън срок на годност и/или неправилно съхраняван. (Тук ми мина през главата че срока на годност на антифриза на приста е от Април до Октомври, очевидно... Но защо тогава се нарича антифриз, а не смазваща течност за водни помпи - не знам).
                Мисъл за потребителя в съвременните търговски вериги няма...
                Мани производителя, той е ясен.

Но действията срещу него са малко смислени. А пострадалият, така или иначе, трябва да си потърси правата. Та мисъл за него е било възможно да има в медията, не в търговеца.

Другото за производителя щеше да си дойде на мястото с всички последствия за същия.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                  пострадалият, така или иначе, трябва да си потърси правата. Та мисъл за него е било възможно да има в медията,
                  работи се по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    Sparky, под кравата не трябва да има теле. Под кравата трябва да има една напращяла.... краварка! Това всеки го знае!
                    Е няма как да ти кажа че не си прав.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      работи се по въпроса.
                      Ще се радвам и ще предложа извиненията си на медията.

Важно е да стъпим на правилната пътека и за другите след нас ще е по-лесно да борят абсурдите. За добро, може би...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Сори за темата тогава,моето скромно виждане е като на брата - пише ли нещо на бутилката го плащам за такова,платя ли го за антифриз и замрьзне ли на 20 при положение,че трябва да дьржи до 30 примерно за мен е менте.

Като нямат вина защо не скочат на Петрол?Нали в запечатана бутилка е купено нещото,запечатана от тях?Или е антифриз или е менте,или е тяхба грешката или е на Петрол ако те са го крьстили?

Аз като купя скапани Мишелинки какво казвам?Мишелин продава менте,бия една майна на продавача и да се оправят.

Купувам антифриз бутилиран от Приста,замрьзва и за мен е менте,за други може да е нормално и под кравата да има теле,но поне аз като купя нещо очаквам то да е такова.Вече кой и какви лаборатории иска да пробва,обикновен хладилник им замразява антифриза и за мен това е достатьчно за да си извоюва заглавието на темата.
                        Нека дам една идея напред,въпросният антифриз излиза от завода точно такъв какъвто пише на опаковката,а работниците от бензиностанцията,знаем много добре далаверите с водата в бензина,защо да няма и далавера с антифриза,става много лесно,със спринцовка се вади част от съдържанието и се заменя с вода и после Капчица прави чудеса,и хоп моята кола че може и в по голям мащаб роднини и приятели се сдобиват с пресен антифриз.

Коментар

Сега е момента някой да пита приста официално, кой им бутилира антифриза за петрол. Да няма тън мън после. Трябва сега да стане ясно. Че го произвеждат се знае. Въпроса е те ли го го бутилират за тая верига или не . Като стане ясно сега, няма да има размиване после...

Коментар

Тоя номер с замяната на антифриза невърви при тях.Миналата година купих от тях антифриз и при проверката му уреда ми показа 0 градуса на концентрат.Като казвам от тях имам предвид от техния магазин.Същия боклук ми донесе мой клиент с молбата да подготвим автомобила за зимата и пред неговите очи го замерихме !
                            А познайте какво показа уреда?
                            И в магазина ходих да се разправям и после с клиента на бензиностанцията от която си е купил антифриза и полза никаква !
                            Давам мнение само за въпросния антифриз защото си изпатих от него а за маслата съм се отказал да си правя експерименти.Който желае да ги тества и да си даде мнението но знам , че те имат една стока за нашия пазар и съвсем друга за чуждия
                            Uaz 469 2.4 D MB
                            KTM 600 ROTAX
                            Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                            Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Първоначално публикуван от Иво82 Преглед на мнение
                              Тоя номер с замяната на антифриза невърви при тях.Миналата година купих от тях антифриз и при проверката му уреда ми показа 0 градуса на концентрат.Като казвам от тях имам предвид от техния магазин.Същия боклук ми донесе мой клиент с молбата да подготвим автомобила за зимата и пред неговите очи го замерихме !
                              И в магазина ходих да се разправям и после с клиента на бензиностанцията от която си е купил антифриза и полза никаква !
                              Давам мнение само за въпросния антифриз защото си изпатих от него а за маслата съм се отказал да си правя експерименти.Който желае да ги тества и да си даде мнението но знам , че те имат една стока за нашия пазар и съвсем друга за чуждия
                              С какъв прибор си го измервал?

Коментар

Първоначално публикуван от Иво82 Преглед на мнение
                                И ято канарчета летят около мармота, който налива антифриза ... вярваш ли, че някой съзнателно ще продава вода вместо антифриз? Аз не - няма сметка. Разходите за продаването с данъка са доста повече от възможната за спестяване стойност на суровините.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X