Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВНИМАНИЕ - Приста продават некачествена продукция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВНИМАНИЕ - Приста продават некачествена продукция

Приста продават некачествена продукция.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=138197

В темата И Рокито замръзна ясно се разбра,че не е била проста грешка която ще се постараят да поправят и ще следят да не се повтаря.Ясно се вижда,че знаят за какво става вьпрос и 5 пари не дават за техните клиенти.

ВНИМАВАЙТЕ ако все още сте толкова смел да дадете и кьорав лев за каквото и да е произведено от тия.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

От: ВНИМАНИЕ - Приста продават некачествена продукция

ааа от тях може......ама само масло за веригата на Щилката/че е маааалко по добро от изгорялото масло/
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Приста Шмиргел на кое масло му викаха?

Остави това ми се заядоха и с Форума за няма нищо.Снимки има на замрьзналата им гадост и пак не им дреме.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Последно купих продукт на Приста преди година - хидравлично масло. Нямам забележки към качеството му, но повече няма да си купя нищо с тази марка точно заради неадекватното им поведение, странните им коментари или липсата на официална позиция и отношението им към пострадали клиенти.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Официална позиция са заели-почнали са да сьдят форума.Защо продават антифриз менте не казват обаче.

За палците,ни продукцията е като хората ни отношението кьм клиента.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Имаше една друга тема от миналото, където коментирахме продуктите и производните им и техните качества. Там бях препредал мнението на самите работници, работещи в цеха през 1998-ма, по повод хомологацията на техните масла. Явно бизнеса им вървеше, когато се настаниха на готови пазари, но с годините хората дори и от непретенциозните държави в източния блок пропищяха и ги зарязаха, като доставчик на такъв тип продукти.
            Жалко че загробиха Плама Плевен, която наистина правеше добри и евтини масла, но освен да откраднеш готовото, е важно да поддържаш поне някакво ниво, ако не и да подобряваш. Е, явно това е невъзможно за тях.
            Между впрочем сега се сещам, как в репортаж на Ахчиева, преди 8-9г въпросната фирма вземаше масла M10Д с изтичащ срок на годност от Държавния резерв на безценица и само мога да предполагам къде и в какво са били вложени . Далаверката може и да е била приведена към някакви законни норми, но няма закон, по който да ме задължата да им давам парите си и да купувам точно техни продукти. Не съм толкова богат за радост

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
            ааа от тях може......ама само масло за веригата на Щилката/че е маааалко по добро от изгорялото масло/
            Аз съм с Хускварна, и по препоръка на сервиза взех един път М10Д на същата фирма за веригата. Ами да ти кажа дори и затова не става, тъй като не тече това масло изобщо, докато не го разредя с някакъв разтворител. Минах на оригинално на растителна основа и вс е ОК!
            Относно съденето: явно господата бобокови смятат, че за техните продукти трябва да се споделят само прекрасни мнения, а лошите да си ги преглъщаме заедно със сметките за ремонт на съсипаните машини по вина на долнокачествените смазочно-охлаждащи продукти. Еми няма как да стане тая работа. Те утре могата да искат да забранят и на таксиметраджиите да споделят кое е добро и кое лошо, ама и това няма как да стане. Пък таксиметраджиите са битер БДС лаборатория.
            Последно редактирано от D-MAX; 11-07-12, 12:17.
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Ами като сменяш два пъти масло в месеца - щеш не щеш - лаборатория си е.Между другото това е една много низвергната и оплювана професия.Имал съм щастието или нещастието да съм професионален шофьор щото до там съм учил,та за година и половина и таксиметраджия съм бил...живот.Трябва да кажа че има много стойностни хора и сред тях!
              BMW X6

Коментар

Не ми дреме за Приста. Вероятността някога да купя нещо от тях е =0 Гадното в случая е отношението към клиента и опита да осъдят Форума. Е за това си смених подписа преди няколко дни.
                Към модераторите- има ли някакъв начин тази тема или подобна такава да я държим на видно място? Ако трябва и пари съм готов да дам само и само да се вижда от повече хора. Много мразя някои да се заяжда!
                И това със съдилището го приемам малко лично. Приста продават ментета! След като ги уличиха, започнаха подъл съдебен процес срещу нас. За доброто на всички, не ги купувайте!
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Много съм доволен от маслото на Приста просто защото никога не съм си и помислял да ползвам такова масло.Същото мнение имам и за маслата на Шел.
                  Който е толкова богат че да си сипва евтино масло да не писка по форумите и на други места.
                  Такива фирми могат да се борят само с НЕкупуването на техните продукти.Всички масла си ги внасям от САЩ и съм много доволен.Тъпо е да се изнасят парите от бедната ни държава,но един живот живеем и няма да има втора серия на този филм.Защо трябва да страдам заради гадните продукти на тези фирми.

Коментар

На снимките има една няколколитрова туба с надпис "Антифриз" и под него "40 градуса".
                    Тя ли е проблемната опаковка, чието съдържание след разреждането е замръзнала?

Коментар

Ангел Бобоков беше първи секретар на партията в Русе.
                      Приста не я признавам като марка от 95-96 година.Откакто в опаковки за масло бяха налели базово масло без никакви добавки.Не помня на кой ДАП тогава, но им изгърмяха 10- на двигателя Икарусови.

Коментар

Аз откакто имам "Свидетелство за правоуправление на МПС"-/10г./ карам само с масла на "Приста ойл".За тези около 250 000км. нямам оплаквания,като се има в предвид,че особено първите години колата се караше бих казал почти безотговорно лудо и оборотния диапазон на мотора беше почти винаги от 5000 до към 6500об/мин.
                        Е нито масло ми прогориха моторите,нито сегменти счупиха,нито нещо друго лошо се случи.
                        Споделям моята ситуация точно и ясно.
                        Не натрапвам на никого мнението си,но според мен тази случка с колегата-/за която искрено му съчувствам/ е единична и е резултат от допълнително разредено съдържание от външни лица при превоз на съответния продукт.
                        Та в този ред на мисли никак няма да е зле "Приста" сериозно да си променят технологията на бутилирането и то да става САМО в завода-/а не по разни уж официални представители из цяла БГ/.
                        Според мен в това има смисъл,а не само да си сменят дизайна на шишетата през има-няма 3-4 години.
                        Последно редактирано от Янко Желязков; 11-07-12, 20:34.

Коментар

То и аз имам едни няколко тона масла купени от приста по мои машини и никакви проблеми. Но не изключвам възможността да се яви тъп мениджър и да направи глупост - което важи за всяка марка с продажби (и мениджър) в Бг. Тази зима видях доста шантаво направени етикети и точно затова попитах за снимки на проблемната опаковка. Имаше недобър опит за универсална таблица за разреждането на антифриза и течността за чистачки. Много подвеждащо, ако не знаеш какво точно е антифриз.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                            Аз откакто имам "Свидетелство за правоуправление на МПС"-/10г./ карам само с масла на "Приста ойл".За тези около 250 000км. нямам оплаквания,като се има в предвид,че особено първите години колата се караше бих казал почти безотговорно лудо и оборотния диапазон на мотора беше почти винаги от 5000 до към 6500об/мин.
                            Е нито масло ми прогориха моторите,нито сегменти счупиха,нито нещо друго лошо се случи.
                            Споделям моята ситуация точно и ясно.
                            Не натрапвам на никого мнението си,но според мен тази случка с колегата-/за която искрено му съчувствам/ е единична и е резултат от допълнително разредено съдържание от външни лица при превоз на съответния продукт.
                            Та в този ред на мисли никак няма да е зле "Приста" сериозно да си променят технологията на бутилирането и то да става САМО в завода-/а не по разни уж официални представители из цяла БГ/.
                            Според мен в това има смисъл,а не само да си сменят дизайна на шишетата през има-няма 3-4 години.
                            Дори и да е единична случката, подмолния им начин на действие и тоталното дебелокожие заслужават само едно - да не видят кьорав клиент повече.

Мислиш ли че ако беше единична случка щяха да се правят на цапнати, да се държат нагло и подмолно? Оня муфлон шефа им няма как да е чак толкова гламав, та да не си даде сметка че от тая история губи, ако е единичен случай. Мислиш ли че ако си държат на качеството нямаше да окажат съдействие и да покажат че им пука за клиентите им? Е, сега, дори да продават най-качествените продукти на света, да си ги сипват на собствените си автомобили. Не че някога съм им бил фен, но вече категорично за мен все едно ги няма, заедно с всичко, на което са диструбутори (TEXACO например).
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки,моля да не бъда разбран погрешно.
                              Аз ни най-малко ги защитавам,още повече след тази случка с колегата от Форума и съответно тяхната реакция.
                              Просто до момента не съм брал ядове с техни продукти,а не е като да не ги ползвам,та и затова се изказах леко благосклонно за тях.
                              Иначе в случая Форумът си е напълно в правото-в това две мнения няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X