Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добавки към маслото

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Добавки към маслото

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Сипах у мотора и му текнаха скоростите,бааааа го и добавката.

Ако не е за чистене ,а се очаква подобряване на характеристиките на тоя мотор то искам и аз,ако може и с кашон М10Д
    Колега мисля имаше и по-добро от М10Д,казваха му Диона -шмиргел наливно,или нещо такова....
    Последно редактирано от valyon; 12-06-12, 20:02. Причина: допълнение

Коментар

Ако тече се сипва М16 бе, аматьори.
      Какво стана - става ли за турбинирани двигатели, оригинално? В частност голф 1 - бензинов? Ше си копувам такъв явно, снощи се навих.
      Последно редактирано от Ц. Кръстев; 12-06-12, 20:10. Причина: Допълнение

Коментар

Жив е той жив е,виж темата,маслото го остави,че прегаря турбото.

За тия дето им трябват присадки да пробват с масло за дизелови двигатели на някои фирми,може да си отдьхне колицата,звука едва ли ще се промени,но ако се гони това и с Шмиргел хахахахах ставало.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Комшията има голф 2 1,6 карбуратор само на газ я кара,преди 5 години сипа няква добавка и така си я кара още без да е сменил масло,ама кви звуци вади мотора,чува се от километър,масло не е доливал никак и гледам че е червена на цвят.Аз никога не бих сипвал добавки,вярвам че хубавите масла всичко си имат.
          Последно редактирано от fiko_fire; 14-06-12, 16:07.
          Terrano 2 2,7td 1994
          Keeway atv 100

Коментар

Хубавите масла добре.Щом са изобретили добавките значи има полза от тях.Аз лично останах доволен. Много важно е да се прилагат правилно.За подробна консултация търси инж. Николов от ДУРАЛЮБ България,много е напред с материята.

Коментар

Първоначално публикуван от УАЗА Преглед на мнение
              Хубавите масла добре.Щом са изобретили добавките значи има полза от тях.Аз лично останах доволен. Много важно е да се прилагат правилно.За подробна консултация търси инж. Николов от ДУРАЛЮБ България,много е напред с материята.
              Само където никъде в инструкциите на нито една машина няма да намерите инструкция за добавяне на каквито и да било добавки в маслата.Навсякъде пише след еди си какъв срок да се смени с еди си какво.

Не го познавам инж. Николов ,може и кадърен да е,но и той ще ти каже същото.

Коментар

Кьм горивото ДА,но кьм маслото какьв е смисьла?

То ако я караш почти коя да е машина с правилното за нея масло ще извади двойно на това което искашот нея,какьв е смисьла да и слагаш каквото и да е в доброто масло?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от УАЗА Преглед на мнение
                  Ползата от някои е сигурна - предимно за продавача. По-малко са полезните и за клиента. Затова трябва да се знае какво и защо се ползва.
                  Последно редактирано от lodkar; 21-10-12, 06:09.

Коментар

Абе те и едни реклами на хапчета за отслабване въртят постоянно, комшийката беше купувала преди и пак си е 130 килограма....
                    Yamaha XT​M600E '98
                    Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Има рециклиращи и профилактични добавки, зависи какво ще сложиш,на здрав мотор не е добре да набиеш "Ресурс"/слагал съм на мой дизел след 200км. започна да пали със счупен компресионен сегмент на първи посред зима,но това си е временно решение,майката му е мотора долу/,но няма да му навреди лека добавка"СТП"мотора няма да бръмчи чудновато!По въпроса за Дура люб имам случай на сцепен от парче скала картер на Вектра,без масло или поне с остатъка- 9,10км. без щети , ремонт и заваряване на картер в сервиза,сипвали сме на клиенти,не съм чул да се оплакват!Хубавите масла по принцип нямат нужда от добавки,добавки използвам само за трансмисии
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Tи Дуралюб от рециклиращите или профилактичните добавки го имаш.Кой вид препоръчваш ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X