ЛЪЖАТ...
Моля за мнение от хората, които са карали с тази нафта.
Преди 5 дни заредих до капачката без пяна от рекламираният им дизел. Пътувахме до Гоце Делчев и обратно с някой разходки в района общо 460 км. Като се прибрах в Сф. пак заредих до капачката и изнанадааа разхода ми не беше както обикновено 7.5 - 8 л/100 км. а 12.5 л/100 км. При предишното зареждане изчисленията ми показаха 17/100 градско
. Тя Фронтерата за 1 година и няколко месеца от както я имам винаги е харчела 10.5 - 12 л/100 градско в зависимост дали е лято или зима. Шашнах се и почнах да тормозя Кики по телефона, да му диктувам показателите на двигателя от опкома. Всичко се оказа в норма без да е записал грешки. Единствено колата започна да припушва повече от нормалното иначе си върви прекрасно.
Тия от Еко според мен ЛЪЖАТ.... нафтата им не струва, или аз съм късметлия да попадна на куца партида гориво.
Ако някой е карал с този нов дизел моя да сподели впечатления.
Моля за мнение от хората, които са карали с тази нафта.
Преди 5 дни заредих до капачката без пяна от рекламираният им дизел. Пътувахме до Гоце Делчев и обратно с някой разходки в района общо 460 км. Като се прибрах в Сф. пак заредих до капачката и изнанадааа разхода ми не беше както обикновено 7.5 - 8 л/100 км. а 12.5 л/100 км. При предишното зареждане изчисленията ми показаха 17/100 градско

Тия от Еко според мен ЛЪЖАТ.... нафтата им не струва, или аз съм късметлия да попадна на куца партида гориво.
Ако някой е карал с този нов дизел моя да сподели впечатления.
Коментар