Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Новият дизел от ЕКО осигурява икономия на гориво" - дрън дрън бабината им :-(

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Новият дизел от ЕКО осигурява икономия на гориво" - дрън дрън бабината им :-(

Аз зареждам от около 3 години само на Еко и не съм имал различно количество сипано гориво. За този период съм си направил статистика на зареденото количество гориво. От както го пуснаха дизел економи имам разлика в горенето. През 2010 средния ми разход е 6,93л/100км. През 2011 разхода ми е 6,88л/100км. До сега разхода ми за 2012 е 6,78л/100км.
    Същевременно тенденцията с изминатите км през годините за 2010 имам минати 14990км, през 2011 имам минати 10266км, за тази година до сега имам минати 7550км.
    Тенденцията при мене е намаляване на карането извън града с което ако горивото беше еднакво щеше да означава по-висок среден разход за годината. Тази година съм излизал 2 пъти извън града, като не съм си купувал годишна винетка, а само седмични.

Коментар

От: "Новият дизел от ЕКО осигурява икономия на гориво" - дрън дрън бабината им :-(

Аз лично категорично не съм доволен от дизела на ЕКО. Когато карах джипката с ДГ зареждах само гръцка нафта, и разхода спрямо ЕКО-то падаше с 3-4 литра градско (макс. разход около 20/100 градско). Не съм доволен и от Ромпетрол в моя град (да не се приема като анти реклама).
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
        ЛЪЖАТ...

Моля за мнение от хората, които са карали с тази нафта.
        Преди 5 дни заредих до капачката без пяна от рекламираният им дизел. Пътувахме до Гоце Делчев и обратно с някой разходки в района общо 460 км. Като се прибрах в Сф. пак заредих до капачката и изнанадааа разхода ми не беше както обикновено 7.5 - 8 л/100 км. а 12.5 л/100 км. При предишното зареждане изчисленията ми показаха 17/100 градско . Тя Фронтерата за 1 година и няколко месеца от както я имам винаги е харчела 10.5 - 12 л/100 градско в зависимост дали е лято или зима. Шашнах се и почнах да тормозя Кики по телефона, да му диктувам показателите на двигателя от опкома. Всичко се оказа в норма без да е записал грешки. Единствено колата започна да припушва повече от нормалното иначе си върви прекрасно.
        Тия от Еко според мен ЛЪЖАТ.... нафтата им не струва, или аз съм късметлия да попадна на куца партида гориво.
        Ако някой е карал с този нов дизел моя да сподели впечатления.
        Аз зареждам на ЕКО от около 5 години. На 16 април т. г. се прибирах от Ахтопол и заредих на новата ЕКО в Бургас от новия АВИО ДИЗЕЛ. След 400 км установих, че колата освен че пуши повече и харчи повече с около 1,2 л. Имам Рено Сценик Меган 1,9 DTI. След като разговарях със служителка от ЕКО - ИКЕА, тя започна да ме убеждава, че колата пуши защото чисти двигателя и след петото зареждане щяла да се "отблагодари". За 5 зареждания ще им кихна 50 лв. и те ще изкарат една хубава КОЛЕДА!!!Тия от Еко според мен ЛЪЖАТ.... нафтата им не струва (Копирам те колега защото си много прав!!!)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X