Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газов инжекцион с бутилката под купето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Газов инжекцион с бутилката под купето

"На запад" е Англия, Германия, Холандия. Даже мисля че на някой от тези места бутилка в купето не е позволена. Но за това вече не съм сигурен.

Ctef току що повиши мотивацията ми до нови висоти. Ако можеш да питаш, погледнеш и да дадеш повече информация ще съм ти вечно признателен

Дядо Владо, ти с газови ли се занимаваш или с друго или с газови и друго? Да знам до къде може да я докараме.

Иначе аз намерих вече резервоари готови да се продават. Днес по план ще се завирам отдолу да меря и да гледам какво къде може да се сложи.

Коментар

Англичаните имат някакви дивашко-ирационални разпоредби за газта, но в Европа нормите са общо взето като българските. Сервизите в общия случай не са като българските, но досущ еднакви копия на квартал Горубляне има навсякъде по света.

А дядо Владо е обявил, че мрази черната механика, но всичко е въпрос на преговори. Със сигурност го видяха много свидетели да монтира газова уредба миналата седмица, така че не може да отрича. Конкретно за оглеждане и измисляне на нестандартни решения - там е едно от правилните места, особено, като се събере дискусионния клуб (т.е. събота и неделя) и преди някой да затъне в реката.

Коментар

На моя Грозньо е завряна м/у гредите на шасито.На Любо-lama69,също я натикахме под купето,направихме и нов резервоар,даже май имаше и снимки някъде...
        Та не е невъзможна задачата.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
          .....Да знам до къде може да я докараме.......
          За колата до "Надин" за нас до ул."Здраве" №1

......за незапознати, първото е фирма за изкупуване на метални отпадъци в София, второто е адреса на патологията и съдебна медицина ....и да уточня "черна механика" е всичко което цапа ръцете в черно двигател, трансмисия (силово предаване) и окачване, гледам да не правя, мразя петна от масло по пода на гаража...ама помагам на съфорумци от време на време, и газови монтирам, и човек който да нострои уредбата имам...но въпроса е ако аз взема 150 лв. за труд по нестандартен монтаж (приятелска цена) , дали собственика е готов да плати 2-3000 да намери кой да му достави нещо си след обстоен разговор и лочене на кафе в 99.99% се стига до стандартен монтаж при нормален "газар" ( както писах те обикновенно нямат време да си приказват с клиентите) и много километри безпроблемна експлоатация
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Таране, пусни снимки моля те как е станало. Живо ме интересува.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако клиента е готов да плаща 2-3000 за монтаж да заповяда.
              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
              АСК Ален Мак

Коментар

Нормалния монтаж засега се опитваме да го избегнем пък да видим до къде ще стигнем. Завирах се днес отдолу и леко се обнадеждих при вида на няколко обещаващо изглеждащи празни пространства.

Дядо Владо, бих ти се дотъркалял с удоволствие другата седмица ако дадеш някакъв нишан относно местоположението където водиш тия продуктивни разговори

Коментар

Re: Газов инжекцион с бутилката под купето

Като влезеш в Костинброд, след моста на реката веднага вдясно, караш малко и ще го видиш:

http://maps.google.com/maps?q=42.804...LfJhAQ&split=0
                  "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Re: От: Газов инжекцион с бутилката под купето

П.С. и да не скочиш в реката!
                    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
                      Дядо Владо, бих ти се дотъркалял с удоволствие другата седмица ако дадеш някакъв нишан относно местоположението където водиш тия продуктивни разговори
                      Има телефон под постовете му, просто звъниш и се представяш.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Таране, пусни снимки моля те как е станало. Живо ме интересува.
                        Ето,няколко снимки на шишето(по-скоро тенджера),дето го заврях под Грозньо .Не успях да изровя снимки на бутилка+резервоар,на Ферозата на Любо...
                        Прикачени файлове

Коментар

Мерси
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Мерси
                            Моля,на моя дзвер резервоара е под шофьора и отзад в шасито си остава празно-е кръцнах една,две ламаринки и преместих последното гърне....
                            При Ферозата беше по-интересно-маха се оргиналния резервоар и се прави нов3 една бутилка тип "пура"-тънка и дълга...

Коментар

Ето как я сложиха на Нивата:

Коментар

Ами стана работата, даже вече е на 4-5 хиляди километра. Да не мина без допълнителни разходи. Поръчвах друг резервоар от Англия. Оказа се че ТЛК95 има оставено място за допълнителен резервоар с обем 47 литра отдолу. Махнах основния и сложих този. Газовата бутилка отиде на мястото на основния.

Майсторите дето го монтираха тук като видяха допълнителния резервоар казаха че и те могат да го изработят за 2-300 лева. Те мислели че ще е от тънка ламарина като основния а той излезе 2-3мм дебел. Така че ако на някой му се минава по същия път вече е по-лесно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X