От: Газов инжекцион с бутилката под купето
"На запад" е Англия, Германия, Холандия. Даже мисля че на някой от тези места бутилка в купето не е позволена. Но за това вече не съм сигурен.
Ctef току що повиши мотивацията ми до нови висоти. Ако можеш да питаш, погледнеш и да дадеш повече информация ще съм ти вечно признателен
Дядо Владо, ти с газови ли се занимаваш или с друго или с газови и друго? Да знам до къде може да я докараме.
Иначе аз намерих вече резервоари готови да се продават. Днес по план ще се завирам отдолу да меря и да гледам какво къде може да се сложи.
"На запад" е Англия, Германия, Холандия. Даже мисля че на някой от тези места бутилка в купето не е позволена. Но за това вече не съм сигурен.
Ctef току що повиши мотивацията ми до нови висоти. Ако можеш да питаш, погледнеш и да дадеш повече информация ще съм ти вечно признателен
Дядо Владо, ти с газови ли се занимаваш или с друго или с газови и друго? Да знам до къде може да я докараме.
Иначе аз намерих вече резервоари готови да се продават. Днес по план ще се завирам отдолу да меря и да гледам какво къде може да се сложи.
...ама помагам на съфорумци от време на време, и газови монтирам, и човек който да нострои уредбата имам...но въпроса е ако аз взема 150 лв. за труд по нестандартен монтаж (приятелска цена) , дали собственика е готов да плати 2-3000 да намери кой да му достави нещо си
след обстоен разговор и лочене на кафе в 99.99% се стига до стандартен монтаж при нормален "газар" ( както писах те обикновенно нямат време да си приказват с клиентите) и много километри безпроблемна експлоатация
Коментар