Някои знае ли как да стане газова у-ба,но за мотор с въздушо охлаждане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газова уредба за двигател с въздушно охлаждане
Свий
X
-
Абе знам ви аз че сте фенове на ЗАЗ-ките, ама що се издавате. Ето, аз си трая...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Re: ПИНЦИ
Първоначално публикуван от the_tridentа може и на ПОРШЕ да са фенове)) е като знаете казваите къде да ходя да я монтират.и без фоерверки нали,нищо че е нова година
)
беше много як ама като го намеря ще пусна снимкиLZ1RED
Коментар
-
Знам за няколко начина - с ел. изпарител (има готови, но може и да се приспособи); с отделен воден или маслен кръг; с патрон монтиран в гърнето; със серпентина навита на исп. колектор. При последните 2 начина изпарителя се използва само за дозатор, последният не съм го виждал или чувал, но е най-лесен и мисля, че ще стане, но след навиването на тръбичката е добре да се покрие с нещо, хем да не изтива зимата, хем, ако стане пробив да не стане пожар, между колектора и тръбичката можеби трябва да се остави някакво разтояние за да не загрява газтта прекомерно...VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
SXS-Restorations 0886513079
Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек
Коментар
-
Първоначално публикуван от BugmanЗнам за няколко начина - с ел. изпарител (има готови, но може и да се приспособи); с отделен воден или маслен кръг; с патрон монтиран в гърнето; със серпентина навита на исп. колектор. При последните 2 начина изпарителя се използва само за дозатор, последният не съм го виждал или чувал, но е най-лесен и мисля, че ще стане, но след навиването на тръбичката е добре да се покрие с нещо, хем да не изтива зимата, хем, ако стане пробив да не стане пожар, между колектора и тръбичката можеби трябва да се остави някакво разтояние за да не загрява газтта прекомерно...
Другото интересно бе че разхода на газ беше по малък отколкото на бензин , може би заради много несъвършения карбуратор.
Когато се ползва серпентина трябва да се има предвид че колектора топли в точката на допир (за серпрнтината е малка) и чрез излъчване.
Продадох фията, после изках да си го откупя обратно но разбрах че много скоро след като го е придобил новия собственик го е "тотализирал"в един стълб.
Коментар
-
Системата с "патрона" в гърнето не изисква никаква циркулация освен на газтта, но е малко сложно за испълнение и не знам дали си заслужава да говорим за нея, освен, че е най безопасна, иначе имам 2-ма приятели, които карат така доста време и мога да гарантирам 100% за нея. По ми еинтересно да се направи с една проста серпентина навита на гърнето и тва е. Колега ти на Фиатчето как точно си подходил, колко навивки прави, изолация слага ли някаква?...VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
SXS-Restorations 0886513079
Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек
Коментар
-
Re: ГАЗОВА У-БА ЗА...
Първоначално публикуван от the_tridentНякои знае ли как да стане газова у-ба,но за мотор с въздушо охлаждане.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ДжамбазовТочно със серпентина не стана, защото хидравличните съпротивления са много големи, направих един съд около колектора, тръба в тръба, стана нещо като бойлер с вход на най-ниската точка и изход на най-високата.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Бош и хела произвеждат водни ел. помпи които са за парното на Мерцедес и БМВ. Аз съм с такава помпа и когато работи изпарителят не замръзва. Когато я изключа и запаля двигателят студен, след минута изпарителят замръзва. Помпата ми върши перфектна работа и е предназначена да работи постоянно. Подобна е помпата на някои турбо двигатели на които има водно охлаждане на турбината. Без такава помпа газовата уредба на мотор с въздушно охлаждане е обречена.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар