Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прехвърляне на газова уредба.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Прехвърляне на газова уредба.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Абе, сигурен ли си, че не става тази бутилка? Досега не съм чул за газова бутилка, не-минала хидравличната проба.
    На "Джип4о" е с щампа "1988г ....Итали нещо си"....малко ръждопреобразувател на "Вюрт" и си е като нова Залагам кутия "лимонови резанки" че си става отвсякъде, ама човека иска да прави "голямо бум" и си търси оправдание....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

В Перловската река няма риба. Хеле пък около Мала Швеция. Те там мангалите гепиха релсите на влака, вие за риби думате. Ако не от друго, поне от миризмата ще избяга дори и каракуда.

Коментар

Бутилката вече е моя, със все пропан и бутан вътре. Никаква перловска река, никакви ливади.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Бутилката вече е моя, със все пропан и бутан вътре. Никаква перловска река, никакви ливади.
          Правилното решение!

Коментар

Пъ Еуросъюза говореше за корупция
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Тя е по горните етажи.

Коментар

Правилният начин да изпразниш бутилката е само един. Даваш ми я аз я закачвам на моята кола изразходвам я, след което черпиш за свършената услуга и готово. Е това се казва наглост

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                  Правилният начин да изпразниш бутилката е само един. Даваш ми я аз я закачвам на моята кола изразходвам я, след което черпиш за свършената услуга и готово. Е това се казва наглост
                  Е, аз какво разправям до сега?

Коментар

От: Прехвърляне на газова уредба.

Здравейти , не исках да отварям нова тема затова пиша тук.Имах хонда сивик 1.4 и сега ще я пращам да я правят на капачки ,че имаше газов инжекцион БРЦ и го свалих.По ирония на съдбата си купих БМВ е36 98 г 115 понита с газов инжекцион сигма V600 която има неизвестен проблем и без бутилка .Премахнах старата инсталация и сложих на брц.Исам да питам дали ще има някакъв проблем да я сложа и дали ще има нещо ,което да обърна внимание при инсталирането.Мога да приложа снимки за по ясна представа.Не съм ходил в сервиз понеже не съм в бг. А най близкия сервиз на брц е на има няма 300-400 км в посока а ново поставяне е от 1000 еврака и нагоре.... Ще съм блафодарен на съвет и онлайн помощ
                    П.с. пиша от телефон и се извинявам за грешки ,ако съм допуснал!

Коментар

При инсталирането трябва да обърнеш внимание на инструкцията за монтаж. Сигурно и на местните разпоредби. Не знам къде си ама ако там ново поставяне е 1000 евро, каква ли ще да е глобата за неофициално бъзикане на газови уредби?

Коментар

Освен всичко, без кабел и софтуер няма да стане. Също така, може да се наложи оразмеряване на дюзите, спрямо мощността на двигателя.
                        Прехвърлянето не е сложно, но има некои стойки и чалъми
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аз имам един въпрос за пресипването на газ между бутилки, породен от любопитството ми. По някое време в процеса докато слагаха ГИ на хондата ми се налагаше сваляне на нивомера с остатък от около 2-300 грама газ в бутилката. Надникнах вътре и видях, че тя кротко си се плиска по дъното без да се впечатлява от нищо, и леко-леко си се изпаряваше. Въпроса ми е следния - е ли възможно на теория просто да се отворят двете бутилки и газта от едната да се прелее в другата все едно сипваме вода от шише в шише? Питам просто така, никога през живота си не възнамерявам да го правя това
                          What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Определено може, просто е опасно и вредно за околната среда, а и малко газ ще се загуби в процеса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X