Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една добра новина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една добра новина

Чета и не вярвам на очите си... Дано да не сънувам!
    http://fakti.bg/avto/24529-otpada-ot...azovite-uredbi
    Чак не мога да повярвам, че такова нещо се случва в милата ни татковина.
    Ощипах се не сънувам - ха честито!

От: Една добра новина

И аз не мога да повярвам...
    Да се случи нещо в посока на облекчаване на обикновения човек в нашата държава?

Всъщност сигурно си има логично обяснение(някой е дал някакви пари някому), но ние каращите на газ сме на кяр.

А не пише ли, че изобщо ще отпаднат безсмислените прегледи на колите?

Дето се вика-мечтите са безплатни...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Всъщност сигурно си има логично обяснение(някой е дал някакви пари някому), но ние каращите на газ сме на кяр.

Аз карам дизел, ама пак ми е кеф.
      За съжаление има още безброй други простотии, с които си живем ей така, сякаш всичко ни е ОК !

Коментар

Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Гледам и не вярвам на ушите си.........
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Това е чудесно!!!!
            Ама моя преглед изтича на 09.12.2011.
            Какво да правя?!
            Всеки пожелал може да ме сяде набързо!
            Майната му! Ще си карам така до 01.01.2012!!!!!!
            Ще си разпечатам страницата и ще я показвам на всички желаещи!!!!
            АИГ-Заваряване ООД
            Заваръчни апарати "DEL"
            http://www.aigwelding.com
            0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Коле и другите колеги... вярвате ли, че новото ще е наша полза?
              Не се ли сещате, че в БГ колите на газ са най-много от цяла Европа (процентно).
              Така най-лесно ще измислят - как да издоят най-голямата група от водачи и коли.
              Нито вярвам, нито ще повярва през 2012 г. че ще има облекчения за нас (народа).
              Усеща е уплаха в управниците - това е видно и ясно ВЕЧЕ. Тракторите и другите стачки ясно показаха , че започваме да се събуждаме.
              Представете си какво ще стане , ако вдигнат газа .....повече сме от тракторите.....
              Та според мен ..... замазване на очите преди "надупването".....
              Дано съм заблуден .........

Сега остана и на състезания да започнат да пускат с газови уредби .......(което смятам за нормално) ......ще видим ...

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                .....
                Представете си какво ще стане , ако вдигнат газа.....
                Ще стане нищо .
                Аз нямам нужда да си представям , щото имам 4 коли на газ . Просто си направих справка : Преди година и нещо цената на газта се въртеше около 80-90 стотинки . Дори в началото на бойковото управление си спомням , че пада на 74 ст.( просто не ми се рови в момента за стари фактури ) .........В момента гони 1.40 лв. И ?

Освен това - чудо голямо , че ще минават през общ преглед ! Да , вероятно сме държавата с най-голям процент газифицирани автомобили . Бас държа обаче , че половината че и отгоре карат с изтекъл преглед ( ако изобщо са го имали де ) на бутилките
                . Най-много на някоя от големите вериги да не им заредят заради невалиден стикер за преглед . Ако го нямат , отиват на съседната - и до там !
                Впрочем , "като част от общия периодичен преглед " , със сигурност ще чукнат някаква допълнителна такса ....
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Вероятно ще ме изядете с парцалите, но аз никак не съм във възторг от тази новина. Вместо тотално да се срива контролът, трябва да се намери начин да се прилага по-ефективно. Предвид че и сега прегледите на АГУ са толкова ефективни, колкото и ГТП - да, супер, че отпада една формалност. Само че и тук дори имаше тема за това, колко от газовите уредби са направени не както трябва и са опасни; да не говорим колко си минават формално и техните прегледи или пък си карат с изтекли. Това ме притеснява. Ако се намери начин ГТП да станат сериозни, тогава и аз ще се зарадвам.

Коментар

Май никой не вдяна за какво е статията? Пише, че отпадат прегледите на специализирано място а не прегледите като цяло. Това което ще се случи е че местата за ГТП ще се преобурудват и за прегледи на АГУ, такси надуване с вода на бутилки и рентгени няма да отпаднат.
                    А и не трябва, щото чичо Гошо с москвето от Долно Сусурлево като не си е сменял 120 литровата бутилка от 25 години и се взриви до моята кола в някой подземен паркинг ( където е забранено за АГУ ) и се издушим със семейството какво ще стане?
                    Дори 70% от прегледите да са фиктивни пак има някакъв контрол. Без него сами си представете каква анархия ще настане, а не е като да е напълно безопасно.
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      Май никой не вдяна за какво е статията? Пише, че отпадат прегледите на специализирано място а не прегледите като цяло. Това което ще се случи е че местата за ГТП ще се преобурудват и за прегледи на АГУ, такси надуване с вода на бутилки и рентгени няма да отпаднат.
                      Да и аз си мисля, че по-скоро това е идеята.
                      Но все пак процедурата ще е доста по улеснена - на едно място ще минаваш за всичко. Пък може и да няма повишение на таксите!

Коментар

Аз пък с моето черногледство, мисля, че става дума за "преструктуриране" на процедурите, при което таксите ще набъбнат със сигурност, в името на "надежден контрол и улеснение на клиентите"... Защо ли не очаквам никакво финансово облекчение?

Коментар

Че таксата ще скочи това е сигурно . Лошото е че в таксата едва ли ще има диферинциране дизелов бензизин/газ автомобил .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Re: Една добра новина

И какво и е доброто на новината, че не се сещам?
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              А и не трябва, щото чичо Гошо с москвето от Долно Сусурлево като не си е сменял 120 литровата бутилка от 25 години и се взриви до моята кола в някой подземен паркинг ( където е забранено за АГУ ) и се издушим със семейството какво ще стане?
                              Дори 70% от прегледите да са фиктивни пак има някакъв контрол. Без него сами си представете каква анархия ще настане, а не е като да е напълно безопасно.
                              Добре де, в САЩ автомобилите не минават ГТП доколкото съм запознат.
                              Как още не са измрели голямата част от населението?! Защо нас ни третират, като малоумни идиоти без капчица чувство за самосъхранение?
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X