Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ми от хлебарки!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Писна ми от хлебарки!!!

За нагревателя не мога да ти помогна. Но мисля , че за канала не си съвсем прав. Аз мойте си ги донесох с багажа от Люлин в Банкя. Имам канализация в къщата. И хлебарки имах около месец два. Постепенно взеха да стават по-малки /на ръст/. И изчезнаха накрая съвсем от самосебеси. Не съм виждал жива такава в къщи от 1995г. Май не харесват чистия въздух или нещо такова. Не е въпрос на температура. В къщи винаги е топло. Булката е студенокръвна /и с раздвоен език/.

В панелката си минаваха между фугите на панелите. Мисля , че в блоковете се развъждат в абонатните станции. Ако викнете фирма да ги опръска е много вероятно да им прецакате гнездото. Може естествено и да не е там. Помисли малко в тази посока.

Сега се сещам , че много успешно ги бореше в Люлин един сиамски котак . Харесваха му на вкус явно. Голям кеф беше. Мине не мине време и се чуе "хрус хрус". Хлебарки нямаше в този период у нас. Ама умря котака...... Ти спомена котарак , дали не можеш да го натренираш да ги мори?
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

а, ясно. Дай някакъв пример, ако не - абе ще измисля нещо.

Не са в абонатната. Там е голо, няма мебели, нищо. Някакви тръби (не много) и това е. Там опръсках, въпреки всичко.

А котракът не им разбира. Той е отговорник по птиците.
      Последно редактирано от cveti; 11-12-09, 21:25.

Коментар

ОК, утре ще му видя размерите и ще го снимам с телефона, че не ми се мъкне и фото на работа... Абе, що не се обадиш и да се видим? Ще взема един и ще си прецениш става ли или не.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

химик, изгубил вяра в химията с ток няма да стане (според мен...при разумна консумация поне...)
          най-най-бързата смърт за една хлебарка която съм виждал е с вряла вода... секунда-две. ако намериш къде си снасят и са твои... пробвано... в Штуд.град

при подобни условия окончателно решение просто няма.... само унищожаване на люпилата (ако знаеш къде - вряла вода) претръскване на всичко всичко (редовно) НИКАКВА храна на открито, и редовно (през около 2 седмици) пръскане и/или ръсене с нещо (дори и да не ги виждаш, че са там ... ). не райд. халек и килтокс са по-добре, а са по кинта-три ... (пак перметрини са си де....)

а, особено ако имаш китайска кръчма в партера спасение няма ... винаги ще намерят как да влязат ...
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен
            А котракът не им разбира. Той е отговорник по птиците.
            Криза е , всички се преквалифицираме. Твоичкия това не го ли засяга?
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Люпилата са в съседите. Не, че не бих подходил към голяма част от тях с вряла вода, но е незаконно.

Най-вандалската ми идея всъщност е да се използва за нагряване не ток, а циркулационната тръба от битовата гореща вода. Ама не е достатъчно гореща, ще я вземат дяволите и топлофикация.

Котаракът:
              той е МНОГО ДОБЪР по птиците. Каквато е криза, предпочитам да имам котарак, който ми носи гълъби, вместо такъв, който яде хлебарки. Напълно безкористно лови гълъби - той не ги яде.

Коментар

Мда, и аз имах котка, която ловеше, но не ядеше мишки. За сметка на това ядеше сурови резени домати, зърна царевица и грозде. Ама тя сигурно се повреди от храната в студентския стол...
                Неизвестен мъдрец

Коментар

ама аз говоря с опит от штудград в първата стая в която се нанесох още с отварянето на вратата и стените се отдръпнаха .

Никакви ламперии, никакви окачени простотии, нищо зад което да се скрие и бактерия . и ръсиш редовно. в точката за непокритите хранителни смятам няма нужда от разяснения.
                  всичко що е техника и генерира топло подлежи на старателна и редовна профилактика. и т.н.
                  постоянство му е майката.

така живинките просто ще си седят в съседите и ще се радват на рахата... а на теб ще ти се налага да се разправяш само със заблудените разузнавачи. за тях пък става и чехъл...

от биологичните оръжия най-ефективното са мравките, обаче .....

иначе бях провал и с таралеж - не помага. освен това тропа нощем ....
                  а ако го настъпиш нощем като станеш да пикаеш и .....
                  - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                  - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Люпилата са в съседите. Не, че не бих подходил към голяма част от тях с вряла вода, но е незаконно.
                    Незаконна щеше и да е идеята ти, ако някой законосъставящ би се осмелил да си представи, че някой крои такива планове с тръби и нагреватели

Посъветвай се със специалист. А и да предположим, че монтираш такова нещо - например 200вата. За година ще ти прави сметка за ток не по-малко от 250-300лв. Та я раздай тия пари на блока за препарати и си готов

Коментар

Че какво му е незаконното? Ако иска може да си отоплява и дръжките на вратите....
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Ти пък къде видя да съм написал, че е незаконно? То не е и незаконно да се сушиш със сешоара под душа...

Коментар

Незаконно е да нападаш съседите с вряла вода.....
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ясене, опитай да развъдиш мравки.
                            Те кльопат яйцата на хлебарките.

или

В нашия блок миналата година имаше пожар, яко обгазяване и т.н. екстри.
                            Вече година и повече нямаме хлебарки, без никакви препарати.

Коментар

Постави по един, два диви кестена в ъглите на кухнята и там откъдето смяташ, че минават. След като го направих ,много по рядко се появяват-1 на месец, най вероятно разузнавач, но бързо изчезва.

Коментар

По някое време в моя живот, като поотрастнаха децата, купихме куче - кокер. Хлебарките изчезнаха за 2-3 дни. Не ги е ял ама изчезнаха.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X