Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съдебен анализ на ПТП

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съдебен анализ на ПТП

Има нещо, което не разбирам - как си настъпил разделителната линия, като хем си се постарал да осигуриш място и на този, който те изпреварва, хем и на този, който идва отсреща.
    А по същество - може да обжалваш акта, дори и в съда. Там ще се назначи експертиза и ако всичко е коректно би следвало да се докаже, че ПТП е било предотвратимо, ако насрещният се е движил с максимално разрешената скорост или ако не е загубил устойчивост на управлявания от него автомобил (защото може да се е движил с разрешена скорост и да загуби устойчивост поради друга причина).

Коментар

От: Съдебен анализ на ПТП

Значи тоя отзад не ме е изпреварвал а мина отдясната ми страна и затова стана така.А исках да му дам път понеже трябваше да изчакам форда срещу мен да мине и аз да завия наляво .И да добавя от него момент както стана и разбрах че всъщност аз стоя на място и ме изкарват виновен ,като размишлявах реших всичко в съда.И досега съм обжалвал 3 акта и трите падат , че и на 14 юли пак в съда за акт за винетка но и той ще отпадне .

Коментар

От: До: Съдебен анализ на ПТП

Не вярвай на пресата. Причината за катастрофата не е посочената неравност. Водача е напуснал платното за движение и навлязъл в десния по посока на движението си банкет. След това е загубил управление над автомобила и е започнал да се плъзга странично към съседната насрещна лента за движение, където се е движил насрещно друг лек автомобил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X