Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да ви покажа един градски Електромобил триколка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам да ви покажа един градски Електромобил триколка.

Това в ръката ремъчна шайба ли е ? Това почти не подлежи на ремонт .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
      Онзи ден стана голяма беля:
      [ATTACH=CONFIG]489465[/ATTACH]

Но с помощ от колегите за 3 часа всичко беше като ново. Имах резервен ротор, но голям зор с избиване на пиньона и 2 та лагера. То беше греене, то беше млатене, то бяха скоби, заготовки ... ..
      И ето го резултата :
      [ATTACH=CONFIG]489466[/ATTACH]

В крайна сметка за няколко часа всичко стана все едно не беше се случвало.

Сега го мислим как да поправим оста на стария ротор. Стругар му е майстора..
      Що не каза днеска. Имам подходящия човек.

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
        Онзи ден стана голяма беля:
        [ATTACH=CONFIG]489465[/ATTACH]

Но с помощ от колегите за 3 часа всичко беше като ново. Имах резервен ротор, но голям зор с избиване на пиньона и 2 та лагера. То беше греене, то беше млатене, то бяха скоби, заготовки ... ..
        И ето го резултата :
        [ATTACH=CONFIG]489466[/ATTACH]

В крайна сметка за няколко часа всичко стана все едно не беше се случвало.

Сега го мислим как да поправим оста на стария ротор. Стругар му е майстора..
        Възела доколкото виждам е изложен на влага . Няма ли начин да е позащитен поне малко? Няма как разглобяването да е лесно, още повече, че ремъчната шайба вероятно е навита и фиксирана с някакво резбофиксиращо лепило.
        Гледам, гледам и май почва да ми харесва тая твоя триколка. Почвам да се замислям, ама не знам как се справя по криви терини и пътища, каквито са нашите. Другото е, че не знам по неравните павирани улици, които имаме дали няма да ми изпадат зъбите....
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
          Възела доколкото виждам е изложен на влага . Няма ли начин да е позащитен поне малко? Няма как разглобяването да е лесно, още повече, че ремъчната шайба вероятно е навита и фиксирана с някакво резбофиксиращо лепило.
          Гледам, гледам и май почва да ми харесва тая твоя триколка. Почвам да се замислям, ама не знам как се справя по криви терини и пътища, каквито са нашите. Другото е, че не знам по неравните павирани улици, които имаме дали няма да ми изпадат зъбите....
          Киреча много рядко влиза тука.
          Мога да ти дам телефона му на лично, та да пиеш от извора.

Коментар

То хубаво да го дадеш, ама като съм на 150км от София, пък като знам че всяко палене е 5лв, пък до София направо сърцето ми се къса... с тези цени на данъците и акцизите за горивата. Търтеи не ща да храня с тях! А нека да излезе нещо да се ходи по работа до София и ще ти звънна да хвърля едно око на туй чудо.
            Става ли тъй?
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Ротора е оправен - още следващата седмица.. Срам не срам този форум направо бях забравил, че съществува..
              Колата не става за дълбоки дупки ...
              Сега взехме една електрическа на 4 колела чисто нова/втора употреба с умрял мотор .. Та се разправям с нея докато тръгне...
              Вчера четки ремонт.. Утре ще видим други поражения.. Поне контролера е здрав..
              CITYEL

Коментар

Здравейте! Интересна тема!
                Тази година и аз обмислях покупка на изцяло електрически автомобил,и изграждане на фотоволтаична зарядна с-ма за нуждите на бизнеса ми.Спря ме само субсидията от 5000 лева за покупка на първи ел. автомобил. която скоро се предложи и гласува в парламента.Ако това със субсидирането все пак се случи,шанса да направя това което бях замислил е много голям.Иначе автомобила /ако може така да се нарече/ на който се бях спрял е най достъпният ел. автомобил за момента - Рено Туйзи.Цена от 6000 до 8000 евро,18 к.с,макс.скорост - 80 км.час и пробег от около 60 - 80 км. с едно зареждане.След покупка се плащат и по 50 евро на месец такса за батериите ...?Цената за първа проба ми струва съвсем поносима ...А вие какво ще кажете ?

Коментар

Първоначално публикуван от Васил Томов Преглед на мнение
                  След покупка се плащат и по 50 евро на месец такса за батериите ...
                  Що за такса е това ???
                  My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Па Туизито нема жамове... Ща, че радиме като запука снег зимъска..
                    CITYEL

Коментар

По отношение на въпроса "Що за такса е това?".
                      Измислили са да дават батериите под наем вместо да ги купуват хората за "голяма цифра".
                      CITYEL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X