От: Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно
И по нашите и по вашите земи неоригиналните части са едни и същи, понякога с други имена. Както казах - поръчвал съм от RockAuto например. Шанга, брандирана като MOOG дойде с надписи 555.
Всъщност от много отдавна рядко поръчвам части от България. Поръчвам и от UK, и от арабите директно, и от тукашен търговец. Оригиналното си е оригинално, другото е същия шит навсякъде. Опаковат-преопаковат, сменят етикети и цени само.
Дилъра..... ми при дилъра същите части, дошли от същите араби или немци (щото оригинални части за Nissan тръгват от тия 2 държави, всичките) цените са с малко късмет двойни, в общия случай тройни и нагоре. Къв дилър, кви 5 лева за автомобил извън гаранция!?
Първоначално публикуван от NIKSD
Преглед на мнение
Всъщност от много отдавна рядко поръчвам части от България. Поръчвам и от UK, и от арабите директно, и от тукашен търговец. Оригиналното си е оригинално, другото е същия шит навсякъде. Опаковат-преопаковат, сменят етикети и цени само.Дилъра..... ми при дилъра същите части, дошли от същите араби или немци (щото оригинални части за Nissan тръгват от тия 2 държави, всичките) цените са с малко късмет двойни, в общия случай тройни и нагоре. Къв дилър, кви 5 лева за автомобил извън гаранция!?

Коментар