Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    По вашите земи вече не идвам. Трудно ми е на нервите. Явно одъртявам и ми е станал къс фитила. Вие сте герои, как ги траете тия...?!
    И по нашите и по вашите земи неоригиналните части са едни и същи, понякога с други имена. Както казах - поръчвал съм от RockAuto например. Шанга, брандирана като MOOG дойде с надписи 555. Всъщност от много отдавна рядко поръчвам части от България. Поръчвам и от UK, и от арабите директно, и от тукашен търговец. Оригиналното си е оригинално, другото е същия шит навсякъде. Опаковат-преопаковат, сменят етикети и цени само.

Дилъра..... ми при дилъра същите части, дошли от същите араби или немци (щото оригинални части за Nissan тръгват от тия 2 държави, всичките) цените са с малко късмет двойни, в общия случай тройни и нагоре. Къв дилър, кви 5 лева за автомобил извън гаранция!?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Оригинални части понякога излизат от пакетаж на някакъв афтърмаркет, това специално при японските автомобили.
      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Дрон Преглед на мнение
        Да оригиналните изкарват 200к някъде, някога в чужбинско дето има хасфалт! Тука 80к ако изкарат не просто са оригинални ми са сигурно специално производство на НАСА за марсоходи
        Говоря от личен опит с конкретен автомобил, който е мой от 12 години. И за тампони, и за амортисьори и т.н. На друг мой автомобил, произведен 1989г, бях изкривил заден аморисьор, в разпънато състояние сигурно беше на дъга около 5см. И не беше пуснал и капка масло. Когато ми намериш по магазините такъв неоригинален, ще черпя. Доста си идват омаслени още в опаковката.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          Оригинални части понякога излизат от пакетаж на някакъв афтърмаркет, това специално при японските автомобили.
          Мхм, задни биалети от Milner offroad - отгоре техен етикет, цена като за техни части (noname), а като го скъсаш и разпънеш пликчето - оригинален нисански етикет и нула разлики спрямо оригиналните, които свалих. Но това за съжаление ми е единствения случай.

Коментар

Къде са мъжете? Къде са ония мъже, със запретнати ръкави, масло до лактите и очила за ъглошлайф?
            Почна ми отпуската, не че нещо друго.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Търсиш начин да оползотвориш отпуската ли?
              Ако няма какво да правиш, мога да те уредя да ми смениш накладките на Тойотата, което отлагам доста време. И без друго уикенда съм у Филибето
              Последно редактирано от Scrapheap; 12-07-19, 08:38.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Къде са мъжете? Къде са ония мъже, със запретнати ръкави, масло до лактите и очила за ъглошлайф?
                В Германия, собственици са на олд- и йънгтаймери. Предлагам ти през отпуската да гледаш аутомотрундспорт тв.
                Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                  Измили са се, пуснали са ръкавите, сменили са бачкаторските цайси с Рейбан, и се возят на модерните си автомобили, на климатиче. Въпреки че били модерни тоалетни и се чупели на всеки кръгъл час, 'щото така са ги програмирали масоните...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Търсиш начин да оползотвориш отпуската ли?
                    Ако няма какво да правиш, мога да те уредя да ми смениш накладките на Тойотата, което отлагам доста време. И без друго уикенда съм у Филибето
                    Тц. Отивам насело. Наточил съм едни мистрии и пердашки... Ще се правя на майстор, щото явно и тия вече ги няма.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Впрочем след 99 страници мисля, че е крайно време някой да каже : до коя година са произвеждани истинските автомобили ?
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Впрочем след 99 страници мисля, че е крайно време някой да каже : до коя година са произвеждани истинските автомобили ?
                        Провокатор. Ще има поне още 99.
                        Всеки трети е шести

Коментар

1970
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Вярно,станали 99 още малко и като заформим 100 страници и близо 2000 мнения може да произведем "заключение".............
                            А за "истинските" автомобили,мъже ,жени и други истински работи............ "срок и давност" няма.
                            Пс. За мен до "пластмасовизирането" .....когато имаше стъкло,метал,кожа,,,,,,

Коментар

Най-истинските не са спирани никога-в ОНД
                              Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                Провокатор. Ще има поне още 99.
                                Язък ! Аз таман се канех да отида дет` се вика още по- далече в духът на темата .
                                ...ама все пак ше попитам : според участниците в темата : що е то "съвременен автомобил" ?

Понеже "съвременен" в нашенските условия се разбира този, който в днешни дни изобщо се движи и както се спомена - "върши работа" . Ама такива се търкалят и произведени още във времето преди "пластмасовизирането" . Т.е. от времето на "истинските" .
                                ... и се получава противоречие : хем истински , хем съвременен . Ама пък не е шЕт . А според автора на темата съвременните са шЕт по дефолт .

Ако пък съвременен означава " произведен в днешни дни" , то тогава значи че още не е стигнал до експертното и меродавно мнение на съвецките другари в клиповете на ю тюб . Следователно още не се знае шит ли са .

Между другото ако разчитаме на мнението на горните друзя , то всичко което е проЙзведено на запад от Калининград е говнолин и бляд . За разлика от совецкое отечественное , което е най-най-най във самом мире .
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X