Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос относно бургии

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: въпрос относно бургии

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
    petroffbg
    След предоставеният достатъчно нагледен материал от колегата-сядаш и произвеждаш брак,докато стане работоспособно.
    Нещо не ти схванах идеята!?
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
      Нещо не ти схванах идеята!?
      Беше писано за предишния пост,да гледа твоите..Точиш, доде почне да реже както искаш и пак,и пак до края на точилото или свредлото,(гледайки поне твоите постове в тази тема).
      Последно редактирано от veskov; 04-03-13, 20:29.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от iszs Преглед на мнение
        от_тогава имам все едно винаги нови бургии!
        Откъде се купува, колко струва, дай снимка...
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
          Точиш, доде почне да реже както искаш и пак,и пак до края на точилото или свредлото,(гледайки поне твоите постове в тази тема).
          Нямам спомен,да съм обяснявал как се свършва свредло от некъдърно хлузене по шмиргела,трябва си ръчичка и усет и някой да ти покаже и обясни защо трябва да е така а не по твой вкус да речем,и разгледай темата от начало...
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Откъде се купува, колко струва, дай снимка...
            Полимета предлагат,но цената хич няма да ти хареса

http://www.polymeta.bg/?page=newmach&id=28

Коментар

Нямам спомен,да съм обяснявал как се свършва свредло от некъдърно хлузене по шмиргела,трябва си ръчичка и усет и някой да ти покаже и обясни защо трябва да е така а не по твой вкус да речем,и разгледай темата от начало...
              Трети път-давах пример на другия колега да прочете и разгледа всичко,което си написал и показал,после да изхаби едно точило или свредло и ще добие умение и настроение.
              Даника

Коментар

Полимета предлагат,но цената хич няма да ти хареса
                Няма ли за любители нещо китайско?
                3 и нагоре заточвам, но малките се опъват. Като гледам през лупи, зърната на камъка са по-големи.

Коментар

3 и нагоре заточвам, но малките се опъват. Като гледам през лупи, зърната на камъка са по-големи.
                  Ами то си е китаец,ама марков!Навремето се занимавах с електроника и често се налагаше да дупча стъклотекстлитови платки,с 1, 1,2мм,на шмиргел не става,просто изчезват.Точех си ги на шкурка,опъната на плоска пила,бавно става,но имаш достатъчно време за корекции,все пак става въпрос за единични бройки.Сега се сетих,в магазина на полимета във В.Търново миналата година гледах точиларка(пак китаец)за ако не се лъжа към 500 и нещо лева,май трябва да се пита във фирмата.

Коментар

Лабораторията за която писах,точат точнос свредла от 0-6 мм. точно за производство на печатни платки,капацитета им е в хиляди на час/ден !
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

В БауМакс има машинка за заточване, мисля че беше някъде от порядъка на 50лв или малко нагоре...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        В БауМакс има машинка за заточване, мисля че беше някъде от порядъка на 50лв или малко нагоре...
                        И аз много се чудих дали да скоча точно на това. Някой пробвал ли го е вече? Дайте отзиви.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Баумакс не съм ходил, че ми е далеч, но днес си взех една "джаджа" от Люлин "виллаз" за заточване на свредла от 4 до 10мм - 10лв струва
                          представлява приставка за бормашина, има отвори за различните свердла (мисля че и инчови размери имаше даже) има си резервен камък, и на всичкото от горе пробвах с една 4мм и взе че я заточи.
                          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Всичките работят,но пластмасовите водачи за свредлата се амортизират/разкалибрират бързо и двата ъгъла почват да стават различни.Имаше на БОШ в ,,Киров"около 45 лв.,но сега не знам.
                            Даника

Коментар

Бах таз западняшка мания всичко да се прави с машинка. Нали сте гледали "Модерни времена" на Чарли Чаплин? Ако има начин-и задниците си в кенефа ще бършат с машинка...

Заточването на свредла на ръка е много лесно и приятно. Изисква се само една проста машинка-шмиргел. По възможност да е с равен камък, ама който знае какво трябва да постигне, и не е гъзорък-може да заточи свредлото и на неравен камък.
                              Това естествено се отнася за непрецизна работа. Ако се търси прецизност-нищо не може да замени машината.
                              Но сред писалите в темата май няма хора които да търсят прецизност като задължително изискване при заточването.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо, що не четеш системно?!
                                Там пише, че от три нагоре се получава, но малките...Йок. Виж и машинките - започват от 4мм. Какво да правим ние с малките? Айде сега, бургии, разбира се!
                                Лесно е, когато са добре заточени - изхабява се - изхвърляш. Но, много често, новите малки бургии не са в ред и тогава?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X