Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос относно бургии

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос относно бургии

Искам да пипитам от къде мога за си купя свестни бургии,последния път си купух някакви бошови бургии в метална кутия от практикер за 25 лева и се оказаха некачествени,при първия по голям зор веднага правят шапка.
    Последно редактирано от Ясен; 12-06-11, 22:35. Причина: смайващ правопис и фриволни думички
    0 8 76 36 8 542

От: въпрос относно бургии

Обади се да те заведа до магазина.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

То хубаво ще ти се обядя,ама ти си гледам от варна а аз от софия.
      0 8 76 36 8 542

Коментар

Срещу мола на Опълченска има магазин на Спирал.

Коментар

metalgiar Много голямо значение има това какъв материал искаш да пробиваш. За обикновено желязо би трябвало да вършат работа онези дето си ги купил , ама ако пробиваш на по-бавни обороти и със смазка някаква. Има една в спрей 500мл. на Ротенбергер - добра е. Магазина е близо до Румънското посолство. За по засукани метали аз ползвам магическата дума "кобалтова" бургия. Цената обаче е ...... но на алпака друго не хваща. Комшията се оплаква че в производството при пробиване на мед е най-страшно. Инструмента го докарва до 200лв/бр. И те така.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Задължително правилно заточване,обороти,охлаждане-смазка.Кобалт,титан,никел-зависи от парите,производителя и материала,който ще обработваме.
            Много добри са консумативите на Хилти-дискове,свредла,нитове и др.
            И все пак и задпробивното у-ство с неговия опит.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
              Задължително правилно заточване,обороти,охлаждане-смазка.Кобалт,титан,никел-зависи от парите,производителя и материала,който ще обработваме.
              Много добри са консумативите на Хилти-дискове,свредла,нитове и др.
              И все пак и задпробивното у-ство с неговия опит.
              след като няколко пъти допълвам комплекта ни, купих кобалтови и вече сме "пей сърце"
              смазката е много важна, защото освен за смазване играе роля и на охладител

Коментар

Фирма Диафест предлагат свредла на Титекс и Сандвик. Много са добри ама струват бая пари. Иначе дупчиш и пееш.
                Спрей за самазване и охлаждане имат Деником (достъпен) и Локтайт (марков и скъп).
                АИГ-Заваряване ООД
                Заваръчни апарати "DEL"
                http://www.aigwelding.com
                0889 522 036

Коментар

Най добрия препарат за смазване на свредла и метчици на който съм попадал е на фирма Бардал с него съм пробивал и нарязвал и титан . Един флакон струва към 25 лева .
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM3359.jpg
Прегледи:4
Размер:56.3 КБ
ID:5286525
                  Последно редактирано от sek.1; 19-06-11, 20:34.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Използвам свредла само от кобалтова стомана. Последно при едно обръщане на фази работник проби няколко отвора в обратна посока на свредлото, е верно че беше зверки посиняло но си беше запазило формата на режещия ръб!
                    Знам, че не съм цвете за мирисане, и характера ми не е златен, ма вчера една черна котка кат ми напрай път и си плю три пъти през рамото, зех да се замислям!

Коментар

Използвай ги. Когато същия тоя работник ти набута болнични листове за всяка дупка по кожата, която е получил от пръснатите такива бургии, пак ще се сетиш за простото желязо.
                      Свинска мас, гъша мас - по-добре. От спрейовете ще получиш болнични от офталмологична клиника, не от проста хирургия. По-скъпо е.

Не мога да ви се начудя на акъла. В този форум понякога пише някой си rumbata, а това е най-добрия магазин за металорежещи инструменти в тукашната половина на Европа. Мързи ви да му се обадите, или не знаете за какво става дума?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Свинска мас, гъша мас - по-добре. От спрейовете ще получиш болнични от офталмологична клиника, не от проста хирургия. По-скъпо е.
                        Свинската и гъшата мас вършат работа при класическите стомани когато опрем до неръждаеми и титан ефекта от тях като и при всяко друго масло . Навремето имаше за неръждавейките улеинова и стеаринова киселина но сега се оказа че били пер нещо си при производството на някъкъв наркотик и се продават на някъкъв специален режим . Така че избора на лубрикант като работиш такива стомани е само на спрей .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Да, вярно. То пак си ги има, ама не е телефонен разговор. Като се видим.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Да, вярно. То пак си ги има, ама не е телефонен разговор. Като се видим.
                            А митничарите кучета да ни ядат? Така ли? :-)
                            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Добро място за металообработващи инструменти е и фирма ХЕС. Имат три магазина - един на гарата (бул Христо Ботев), един в Люлин и един срещу зала Универсиада (в улицата зад блока). Имат и ефтини и скъпи неща - на който - каквото му трябва.
                              АИГ-Заваряване ООД
                              Заваръчни апарати "DEL"
                              http://www.aigwelding.com
                              0889 522 036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X