От: Има ли вода в моето място ?
Само копане приятелю.Залога е голям---изхода неясен.
					Само копане приятелю.Залога е голям---изхода неясен.

Моньо здравей, прочетах това което си написал в темата " Има ли вода в моето място " и много ме заинтригува защото тази тема мен много ме валнува и взех решение и аз да драсна някой ред по този така много-важен въпрос за което си мисля, че няма да имаш нищо против за това което ще напиша, защото ще изкажа личното си мнение
Моньо здравей, прочетах това което си написал в темата " Има ли вода в моето място " и много ме заинтригува защото тази тема мен много ме валнува и взех решение и аз да драсна някой ред по този така много-важен въпрос за което си мисля, че няма да имаш нищо против за това което ще напиша, защото ще изкажа личното си мнение А темата си я създал за да я коментираме тези който се вълнуват от нея, като дебело подчертавам, че ще я коментирам, и изобщо не се заяждам
 А темата си я създал за да я коментираме тези който се вълнуват от нея, като дебело подчертавам, че ще я коментирам, и изобщо не се заяждам
 Ти пишеш така.
 Ти пишеш така.
 , а и всички води били те от водоносни хоризонти или от дамари в определено населено място са горе долу на приблизителни метри "+ -" все пак спрямо надморската височина, обаче има места където водата излиза на различна дълбочина, но не и както един от този форум пише, че човека който търси вода той имал информация за населеното място и по този начин можел да каже на колко метра ще излезе вода, така можел и той да каже, но примерно собственика иска сондаж 15-20м.не повече защото за толкова метри ще му стигнат парите, а почвата до 40-50 м.е глина, как ще му се изкара на човека в този случей вода
, а и всички води били те от водоносни хоризонти или от дамари в определено населено място са горе долу на приблизителни метри "+ -" все пак спрямо надморската височина, обаче има места където водата излиза на различна дълбочина, но не и както един от този форум пише, че човека който търси вода той имал информация за населеното място и по този начин можел да каже на колко метра ще излезе вода, така можел и той да каже, но примерно собственика иска сондаж 15-20м.не повече защото за толкова метри ще му стигнат парите, а почвата до 40-50 м.е глина, как ще му се изкара на човека в този случей вода С този въпрос искам да те провокирам и да чуя твоето мнение
 С този въпрос искам да те провокирам и да чуя твоето мнение 

Утвърден участник| +ПЛ |
Утвърден участник| +ПЛ | 

Искам да ти кажа, че се занимавам с това от 33-години и мисля си, че съм имал достатъчно много време за да се убедя в това което правя, че НЕ Е ЛЪЖА И МИ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ДА ИЗЛЪЖА ЧОВЕК, а ти може да си мислиш каквото си пожелаеш
  Искам да ти кажа, че се занимавам с това от 33-години и мисля си, че съм имал достатъчно много време за да се убедя в това което правя, че НЕ Е ЛЪЖА И МИ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ДА ИЗЛЪЖА ЧОВЕК, а ти може да си мислиш каквото си пожелаеш  Мисля това да не го изтрият и този път и че съм те убедил достатъчно и ми отговори къде съм писал това което твърдиш. Нищо лично към теб
 Мисля това да не го изтрият и този път и че съм те убедил достатъчно и ми отговори къде съм писал това което твърдиш. Нищо лично към теб  

Ако можеш да ми отговориш на неудобните въпроси за теб който аз ти зададох-отговори, ако не можеш-спри.  Но напиши, че не можеш
 Ако можеш да ми отговориш на неудобните въпроси за теб който аз ти зададох-отговори, ако не можеш-спри.  Но напиши, че не можеш Не съм имал никъкви лоши намерения към теб, а ти непрекъснато се ебаваш с мен и то без повод защото ти не ме познаваш и заради това се ебаваш
 Не съм имал никъкви лоши намерения към теб, а ти непрекъснато се ебаваш с мен и то без повод защото ти не ме познаваш и заради това се ебаваш  Казвам ти да се спреш .......
 Казвам ти да се спреш ....... 

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар