Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си камион за селскостопански нужди?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Търся си камион за селскостопански нужди?

Първоначално публикуван от DIZELA_86 Преглед на мнение
    Кажете нещо за зил 130Г знам един на 30 000 км за 1500лв перфектен
    ЗИЛ-130Г. Е Дълга база ЗИЛ. разход на безин 30/35 по шосе и 60/70 на полето. Наи изгоден вариянт за теб е АВИЯ Преслав

Коментар

Май наистина Авиа Преслав е идеаленото бюджетно решение за лек камион и понеже аз нямам опит с такава машина в тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=59883&page=1 са описани нашироко предимставата и недостатъците му. Успех в избора!
      през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

от доста време имаме Газки имахме бордова която я товарехме по 5-6 тона с перкинс и си ги теглеше сменихме я със самосвал също с перкинс който ежадневно се кара (днес не е пален ) той се ползва за горепосочените ти нужди и превоз на дърва,камъни и още товаря го по 4-4.5 тона пшеница (повече няма къде да събере) 5-5.5 тор и камъни и се представя доста добре и разхода е добър до 20 според мен това е най-универсалния вариант Ако си намериш някоя манекенка от по-новите с две сервота ще се радваш и на много добри спирачки а ако ти се заиграва може и да монтираш блокаж от Виятнамка и тогава имаш самоблокиращ диференциал и товарна върви като животно в кал
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X