Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си камион за селскостопански нужди?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си камион за селскостопански нужди?

Имам 1 трактор и обикновенно е зает с некоя машина я сеялка я картофовадачка и трактора отпада най добрия вариант е 2ри трактор но това есента за сега нещо по евтино !!!

Коментар

Колега що не се замислиш за един Т 25 само незнам 4т на ремаркето как ще ги дърпа и спира със тях

Коментар

Братче, интересува ли те Мерцедес-Бенц 1013 камион 4х4 самосвал, 264 000 км, 1978 година, само дето е малко стар като модел, иначе е обслужван маниашки, състояние - като нов.
        Последно редактирано от мишоци; 11-02-10, 18:06. Причина: допълнение
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Колега ГАЗ 53 ште ти вьрши равота .евтини части и гуми се намират и на вторични суровини даже .Според мен е с наи-евтина подражка от гореизброените возила карал сам всички руски машини и ГАЗ-ката ми изглежда наи -евтино от кам подражка гориво и парвоначално капиталовложение ами УСПЕХ

Коментар

Първоначално публикуван от DIZELA_86 Преглед на мнение
            Имам 1 трактор и обикновенно е зает с некоя машина я сеялка я картофовадачка и трактора отпада най добрия вариант е 2ри трактор но това есента за сега нещо по евтино !!!
            колега според мен най удачния вариант за тебе е ГАЗ 53 с двигател от ТК-80 преди няколко години имах такава но сглупих и я продадох за което много съжалявам имах и ИФА W-50 с блокаж на диференциала но на малко влажно закъсваш задължително , а ако ми падне подобна газка на разумна цена я вземам веднага а перкинса не го удобрявам

Коментар

Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнение
              Колега що не се замислиш за един Т 25 само незнам 4т на ремаркето как ще ги дърпа и спира със тях
              Опитвал ли си се да дърпаш с Т-25 празно ремарке за нормален трактор?А ако му туриш и четири тона и пресечен теренНали имаме такъв трактор от92ра г.Това е малък трактор за по дребни дейности до 2 тона товар и то със спирачки на ремаркето задължително.Нашия два пъти го обръщаме като те бутне ремаркето отзад на трева и нанадолно.А Газ -53 имам от Тошово време направил съм я на 300 000 км.Едно време с държавните Газки ни пращаха всяко лято из ТКЗС тата да помагаме в прибиране на реколтата по два месеца всеки ден.Дали е валяло тогава дъжд да валяло е пишеш дъждовни и не бачкашА и Газката от всички обикновени камиони е най проходима най даяни на претоварване 5-6 тона си носи по черен път.Най лесна подръжка най просто устройство и най важното най евтина купувал съм Газ самосвал с добър мотор що годе добър външен вид всичко платено палиш и отиваш да бачкаш за850лева.Осемстотин и педесет лева
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Опитвал ли си се да дърпаш с Т-25 празно ремарке за нормален трактор?А ако му туриш и четири тона и пресечен теренНали имаме такъв трактор от92ра г.Това е малък трактор за по дребни дейности до 2 тона товар и то със спирачки на ремаркето задължително.Нашия два пъти го обръщаме като те бутне ремаркето отзад на трева и нанадолно.А Газ -53 имам от Тошово време направил съм я на 300 000 км.Едно време с държавните Газки ни пращаха всяко лято из ТКЗС тата да помагаме в прибиране на реколтата по два месеца всеки ден.Дали е валяло тогава дъжд да валяло е пишеш дъждовни и не бачкашА и Газката от всички обикновени камиони е най проходима най даяни на претоварване 5-6 тона си носи по черен път.Най лесна потдръжка най просто устройство и най важното най евтина купувал съм Газ самосвал с добър мотор що годе добър външен вид всичко платено палиш и отиваш да бачкаш за850лева.Осемстотин и педесет лева
                Колега "старият" насочи ме някаде ако знаеш хубава здрава газка горе долу съм се спрел или на газка или на едно владимировче щом имаш отдавна можеш ли да ми кажеш колко вдига навеса имам навесна пръскачка 600литра затова питам?

Коментар

Не ти трябва Т-25 това е малък трактор.Аз го използвам да дърпам сеносъбирач и малко ремарке и балите прибирам с него абе работата ми е малко та затова с него.Ако науча за някоя хубава газка че се продава ще ти обадя веднагаПоздрави
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    Не ти трябва Т-25 това е малък трактор.Аз го използвам да дърпам сеносъбирач и малко ремарке и балите прибирам с него абе работата ми е малко та затова с него.Ако науча за някоя хубава газка че се продава ще ти обадя веднагаПоздрави
                    И мойта работа не е много гледам около 50 дк картофи и т25 ме устройва става за всички обработки от садене до вадене за оранта имам Болгар само ме съмнява как ще носи 600л пръскачка владимировеца.

Коментар

Ако е навесна пръскачката забрави максимум 300 л, иначе прикачна 1 т си я дърпа и работи нормално

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                        Братче, интересува ли те Мерцедес-Бенц 1013 камион 4х4 самосвал, 264 000 км, 1978 година, само дето е малко стар като модел, иначе е обслужван маниашки, състояние - като нов.
                        Мишоциииии къде беше преди десет години с тази офертаДесет години въртях по 20 000 км из София и околностите с Газ 53 с Перкинс двигателС този твоя камион щях да съм един малък царПоздрави
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

От: До: Търся си камион за селскостопански нужди?

Колеги търси се Газ 53 по взможност дизел може и бордови и самосвал.Важно е да е в добро състояние и да се движи и по асфалт!

Коментар

Първоначално публикуван от DIZELA_86
                            Колеги търси се Газ 53 по взможност дизел може и бордови и самосвал.
                            Само Газ 53 ли те интересува или има и други варианти?
                            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                              Само Газ 53 ли те интересува или има и други варианти?
                              Kажи какво предлагаш

Коментар

От: Търся си камион за селскостопански нужди?

Нищо що не предлагам но знам за една Ифа и няколко други които се продават.
                                Оделно при нас в горското има няколко които се продават но трябвя да разпитам по подробно за това питам.
                                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X