Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виетнамка...дифове. Проходимост и сравнение!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тука до къщи нещо подобно зарови една дупка от разрушена къща. Не знам защо беше то. Не видях как работи, видях го като се качваше в камиона, и още имам чувството че съм се напил до делириум. То пък имаше две колела и един крак. И ръката. Гледката е нереална. Не знам как съм гледал, обаче бригадира на работниците ми донесе една щайга да седна. А па аз не можах и да попитам нищо, само мучах и го сочех. Изглежда бяха свикнали, щото не се разтичаха за телефона на лудницата, ами само гордо се хилеха)

Коментар

Такова багерче експлоатираме от 20г.-Шеф с трицилиндров дизелов двигател Хатц с въздушно охлаждане.

Коментар

2002 - от Водохващане No6 до края на канала ВхвNo10

2003 - от 6-то до дневния изравнител "Петрохан" на прохода, тоя белия язовир (също ние сме го санирали)

2005 - сега сме от другата страна "Гински - Сребърна" от прохода та до Сръбската граница.

Коментар

Ако си там лятото може и да се засечем картирам в района (геология) от Годеч до Чипровци но най-интересното ми е Сребърна.

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei
            2002 - от Водохващане No6 до края на канала ВхвNo10

2003 - от 6-то до дневния изравнител "Петрохан" на прохода, тоя белия язовир (също ние сме го санирали)

2005 - сега сме от другата страна "Гински - Сребърна" от прохода та до Сръбската граница.
            А има ли нещо останало от заставата горе?
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Изоставена построика но чешмата работи и до нея има фургон на гранична полиция там ми беше лагера есента. Лошо е ,че е пълно с цигани през сезона на боровинките, едно време смело оставях целия лагер да се пази сам ама сега и купата на кучето няма да намеря ако го оставя.

Коментар

ЕЕЕХ какъв кеф беше когато още го имаше кльона и
                заставата си беше истинска.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Последно чух че ще възстановяват хижа Малина от 2-3 години е съвсем разграбена. Моите спомени от там започват от 83г. и много ми беше яд като я видях последния път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X