Естествено че бяха натоварени....все пак това си беше строителен обект не опитно поле. 157 като се копне в канавка и само гледаш как 3-те колела се въртят безпомощно в редичка. 131 тоже.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Виетнамка...дифове. Проходимост и сравнение!
Свий
X
-
Дявол Коледа
Убеден съм че ако в теста бъде добавен и Урал просто всичко ще е в негова полза тази машина е уникатна не само с проходимоста си ами и с разхода си ако е бензинов вариант но съм убеден че в негови клас по проходима машина от Урал нямаДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Забравих да добавя още един минус на Виетнамката - спирачкиет и са комбинирани (на въздух и масло)- демек няма. Като се натовари и дойде спускане, да не си пред нея. Джогана поне в спирането е добър.
Чувал съм (ама не сам пробвал) че като затъне 157ка на една страна и почнат да превартат 3те оси от едната страна му се натягат спирачките от тресчотките за да ги затрудни да превартат, а от другата се охлабват и се контролират от педала става нещо като блокаж... Поне лесно се натягат защото са от горната страна (мембраните). Веднъж ми се случи но се извадих с лебедката. За това с спирачките повтарям че само съм чувал, нищо повече незнам...
Но като икономичност (ако можем да говорим за такава) 157ка не е толкова лакум като 66цата и 131цата (те са 8ци и са ненаситни) бързо оборотни са. 157 е с по бавноходов двигател. Като го взех беше на 1500км и има6е под карбуратора една плочка за максималните оборотите - с две клапи. Като я махнах и свалих карбуратора с около 4см (колкото е плочката) свали разхода доста.
За Урала ако не прекъсва (което е рядкост) и резервара пълен минаваш от кадето искаш и точния смисъл на думата
За неговия двигател знам че е на базата на 131 но е по силен и голям като обем...Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Дявол Коледа
Двигателя на Урала е 8700 кубика поне доколкото си споням и е подобен на този на Зил135 който пък е носител на ракетите Луна и на Рекативната система за залпов огън Ураган харчи като за световно точно колко немога да кажа но при ползване на бавните съм у беден че ще достигане 100/100 но пък няма спиране минава от всъкъде проблема е че като мине той после пак само Урал може да мине такива колвози остава че не е за разправяне също така Урала е 6х6 фулл тайм предния мост не се изключваДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
колеги в дърводобива съм от доста време ,виждал сам какви ли не неща
наистина ифите много се клатят но несъм виждал обърната
за зиловете - кво чакате слагаите двигатели от ифа или беларус,с първия се държат добре и на асвалт ,с втория на асвалт са доста бавни ,но за пресечена местност са просто чудесни
виетнамка - има и предимства и недостатъци,но за мен е една доста добра машинка
157 цата е по проходима от 131 незнам зашо но и от двете има при мен и виждам че първата се справя по добре ,и двете са с ифа мотор
ако ви интерисува мога да разпитам за доработките за този мотор
това което знам е че се обръща картера ,и се прави фланец за скоростите"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар
-
Бе гледам за всякви камиони исписахте за ТАТРА нищо неказахте!
Гледам тука сега на брат ми на обекта всички татри ги извзеха поради строеж на обект в Плевен, който бил на няква сипица и всичко затъвало... Татрата доколкото знам е с 3 задвижващи моста и с блокажи?!Аз специално съм гледал в сняг как разура там където камаза неможа да гъкне...
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Тогава нямахме Татра, а Уралите са си доста скъпи. Миналата година се спасих от Петрохан ма тая незнам. Само кат се сетим, че мога да ме пратят горе ми става зле. Тоя 8 месечен, по 6 дена в седмицата офф-роуд преди 2 години ми е достатъчен. Но на въпроса .....
.... в последствие си купихме и Татра ама нещо не става .... 6х6 и т.н. ... или двигателя не достатъчно бавен или раздатката ...... ???? не знам, ма като и бухнат 12-15тона и се окопава и с 6-те си колела. Краза е само с 2 двигателни моста и деяни повече от Татрата, направо се едно е вериги ........ един много съществен недостатък натоварен не завива ... обикновенно на по-остри завой му дърпахме предницата с фадрома, багер или квото се намери. Багера Катерпилар 328 или 428 Д не помня точно е царя на гората ма все пак той има доста хидравлични "ръце" и си помага сам доста успешно. Иначе преди година купихме от Германия истинския "оффроудър" - ходещ багер Менци Мук ........ нема такава машина, ако некой е виждал това е е**ти ташака.
Коментар
-
-
Само дето тоя багер върви и комплект с багериста. Досега само най-добрата ни нинджа багерист вобще се осмелява да го кара. Иначе аз съм го свалял от камион (той сам си слиза, без рампи и т.н.....нали е ходещ) и ми е най-гадното изживяване в живота кратък.
Коментар
-
,81-83г.при строежа на лифта Симеоново-Алеко се разкарваше
едно такова чудо ,само дето си нямаше нито едно колело а
4-ри крака.Копаеше дупките за основите на стълбовете и
кабелния канал в най-трудните участъци.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар