Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗиЛ 157 - Джоган

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЗиЛ 157 - Джоган

като гледам аватара ти ,тия ниви също се славят с лакомията си ама пак си до нея въпреки че не е като BMW,AUDI и др западни такива!
    Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    Красиви машини са, няма спор!! Но пък и разхода им е красив

Коментар

Руски автомобил и икономичност . Всяко нещо си има + и -.

Коментар

Залагам на "Сделано в СССР"... Всичко друго е компромис по нашия край...
        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
          Залагам на "Сделано в СССР"... Всичко друго е компромис по нашия край...
          Нашия край го изкарвате сякаш сме по различни от света две педи земя има няма от край до край 2ч път, а това за пътищата на Русия с тези техни машини ги разбирам ама те просто нямат почва у нас ,къде ще ми сравняват урала,краза и джогана и ман тгв или просто разликата е в светлинни години,като качество на работа и комфорт поне аз така виждам с уважение и към другите иначе ретро соц машинките си ги харесвам само като история!

Коментар

Братле... от край до край 2 ч. път е само по въздуха...
            Ама май не си ходил ПОНЕ "в казармата" за да оцениш това, което могат цитираните от тебе СЪВЕТСКИ марки...
            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от METIN Преглед на мнение
              като гледам аватара ти ,тия ниви също се славят с лакомията си ама пак си до нея въпреки че не е като BMW,AUDI и др западни такива!
              Ем да колега, съдба, дето се вика не събра Пък и си ми върши прекрасна работа, за нашия край Рило-Родопския..
              Пък и мен си ме влече нещо към Соц.машините, защо така и аз не мога да си отговоря :d
              Ама май не си ходил ПОНЕ "в казармата" за да оцениш това, което могат цитираните от тебе СЪВЕТСКИ марки...
              За това което могат, никой не може да им го отрече!!Създадени за зверски условия на експлоатация и си държат на ниво Машини от всякаде
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

охх братле аз съм служил 27 месеца и съм обиколил вече не само Бг и европата почти 5 пъти от край до край така че много добре знам кое какво е и особено с техниката от оно време и т сегашното време както се казва за западната така че който си ги харесва москвичите моите уважения нищо лошо не казвам ама друго си е пасата нали!

Коментар

охх братле аз съм служил 27 месеца и съм обиколил вече не само Бг и европата почти 5 пъти от край до край така че много добре знам кое какво е и особено с техниката от оно време и т сегашното време както се казва за западната така че който си ги харесва москвичите моите уважения нищо лошо не казвам ама друго си е пасата нали!
                  И моите,... и моите уважения ама от МосквичО, по-голЕмо нема! Пасат?!! ....
                  Ясно е, че такива машини се използват брутално и доста тежки условия на места. Проходимостта е ...50-60см коловоз. Пасат ли каза? МАН?
                  А пътищата които "правят" тези Горски зверове, са си доста приятен ХАРД.

Винаги ще уважавам по-старите, по-истинските и ПО-low Tech колите. А стане ли дума за Горска експлоатация, товар 5-6-7тона, коловози.... "Съвтската" мама.

Поздрави.

Коментар

Не знам кое му е толкова големото на тия москвичи,които вече и у нас са рядкост а се сглобяваха и у нас едно време да не говорим за техниката и то специално за транспортната на армията ни .Няма да останат никъде даже и в родината им русия от едно времешните машини всички вече са или с западни двигатели или изглеждат съвсем по друг начин ,колкото и да не ни се иска!А що се отнася за товари от по 5-6т както казваш и то в горски условия и какви ли коловози правели тези руските зверове според мен много е този товар ве,те в белите държави хората нямат такава горска лесова промишленост и не са виждали нито кал нито каквото и да е било-пускай си поне малко тв от там да ги гледаш иначе няма от кадекак работят ама хората правят пътища първо и в гората а не да се мъчат цял ден при едно закъсване .Аве масларници какво да ви кажа ако искаш да си трошиш бъбреците и здравето качвай се на такива дриги от мен поздравите!
                    Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                    Ясно е, че такива машини се използват брутално и доста тежки условия на места. Проходимостта е ...50-60см коловоз. Пасат ли каза? МАН?

Винаги ще уважавам по-старите, по-истинските и ПО-low Tech колите. А стане ли дума за Горска експлоатация, товар 5-6-7тона, коловози.... "Съвтската" мама.

Поздрави.

Коментар

• От: ЗиЛ 157 - Джоган

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение

Поздрави.
                      Макар че и аз симпатизирам на съветската техника не мога даси кривя душата и да кажа че е здрава и качествена, просто не може да се сравни едни урал с един ман или мерцедес със идентични години.Ако не вярвате качете се в някой мерцедес или ман 60-70 година и после на някои джуган ,ще видите как щеси промените мнението за проходимост и здравина.Качвал съм се на военен модел мерцедес какъвто всъщност е и урала но приликите свършват дотук.
                      0 8 76 36 8 542

Коментар

така ли ,ти някога качвал ли си на камион или автомобил от идентичните години както казваш от 60-70 и знаеш колко като видове и разнобразие от всякаква категория се произвеждат уверен съм че даже фантазията ти ще бъде изненадана ако знаеше.а тези соц машини само могат да мечтаят да имат история и минало като тях ако не ми вярваш най лесното поне направи за сега отвори от бай ти гугъла примерно за волво или ман или за който и да е друг и виж какво са произвели и все още продължават но не тъпчат на едно място с няколко модела .някои пък казват за какво да го променят нали е звяр ама друг път е звяр.така стояха нещата и със машинния парк в селата аз понеже съм от село това не мога да го крия до преди 10-а г всички много ги обичаха и не смеяха да се казва и дума срещу руските трактори като юмз ,кировците особено но като навлезе масово западната технология въпреки че е скъпа всичко руско се заряза никой неще да чуе вече за масларниците има нямаше изкарват след основен ремонт една кампания се чупеха така че много добре се знае какви са -като за в начало са евтини за това и все още ги има в единички вече останало от оно време!

Коментар

Коментар

само в русия има горска промишленост и зверове!

Коментар

и само те могат да карат трупи !

Коментар

и само те могат да карат трупи !
                                Ем не са само те, но на този камион като му пуснеш 100 булдозера, да му направят пътя, ЩО годе годен да кара, защото като го гледам е извънгабаритен..И най-малките бабуни по пътя и си обръща като на 0:28 от последния клип, верно там се е обърнал сигурно от хлъзване..Нооо.......Апсурдно е да го сравняваме с Джогана....Пък да не говорим за поддръжката, една гума на Актрос е по 1 000 лева(мишелинка някаква беше..)А я вижте колко гуми има тоя Дз'вер, само 10 на влекача.. + на ремаркето..
                                Незнам какво толкова се палиш, харесвай си западните камиони, ние ще си харесваме Руските и така Всеки с разбиранията си и с интересите си
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X