Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗиЛ 157 - Джоган

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЗиЛ 157 - Джоган

Здравейте!Реших да напиша тема за ЗиЛ 157 или както още го наричат - Джоган.Аз съм голям любител на руските камиони,най-вече на ЗиЛ-овете,но съм момче на 14 години и няма как да знам много за тях,защото съм нямал възможността да управлявам подобна машина,за разлика от повечето от вас,които са управлявали.Затова се надявам чрез вашите отговори и коментари да понауча нещо за тези off-road машини.Благодаря предварително !

Ето и малко снимки на този проходим и надежден камион
    Прикачени файлове

До: ЗиЛ 157 - Джоган

Баш пък тези скрапове ли си хареса.Тези камиони стават само за армията понеже има неограничен бюджет.Това гори 100-100 бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от RADI_157 Преглед на мнение
      Здравейте!Реших да напиша тема за ЗиЛ 157 или както още го наричат - Джоган.Аз съм голям любител на руските камиони,най-вече на ЗиЛ-овете,но съм момче на 14 години и няма как да знам много за тях,защото съм нямал възможността да управлявам подобна машина,за разлика от повечето от вас,които са управлявали.Затова се надявам чрез вашите отговори и коментари да понауча нещо за тези off-road машини.Благодаря предварително !

Добре дошли млади момко! Уникални машини са тези камиони... уникални... Щом имате желание, ви съветвам да поработи върху събиране и систематизиране на информация за тях... Ще ви помагам доколкото мога...
      VPetrov.photography

Коментар

Ето ти за начало малко ТУК и ТУК

п.п. RADI_157 напиши от къде си бе...
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Най-напред искам много да благодаря на всички които ми отговорихте!!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Баш пък тези скрапове ли си хареса.Тези камиони стават само за армията понеже има неограничен бюджет.Това гори 100-100 бензин.
            Разходът на гориво е наистина голям,но за проходимост ЗиЛ 157 е на върха

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Добре дошли млади момко! Уникални машини са тези камиони... уникални... Щом имате желание, ви съветвам да поработи върху събиране и систематизиране на информация за тях... Ще ви помагам доколкото мога...
              Господин Петров,първо искам да ви благодаря,че ще имам честта да получавам информация за тези великолепни машини от вас.Аз от доста отдавна се ровя по този сайт и забелязвам вашите отговори и мисля,че те са много точни.А за информацията когато имам свободно време се ровя по интернет и търся колкото се може повече и намирам доста.Още веднъж благодаря за вашата помощ!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение

п.п. RADI_157 напиши от къде си бе...
                Аз съм от едно малко и спокойно градче - Лъки,което се намира на 32 км от град Асеновград.Незнам дали си го срещал из форума- BOBY131 - той също е от този град и имам честта да го познавам лично.И благодаря за информацията.

Коментар

Да, наистина са уникални машини, особено с разхода на гориво
                  Всъщност в гората успяват и там от където не бих минал пеша и то със 7-8 тона товар.
                  Ето и няколко снимчици . Предполагам , че съвсем скоро ще ми се отдаде и да ги снимам и при по-тежки условия и тогава наистина ще видиш какво могат.
                  Не че няма честичко зрелищни изпълнения в гората, ама кой да се сети да снима в калта
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Rosen74 Преглед на мнение
                    Да, наистина са уникални машини, особено с разхода на гориво
                    Всъщност в гората успяват и там от където не бих минал пеша и то със 7-8 тона товар.
                    Ето и няколко снимчици . Предполагам , че съвсем скоро ще ми се отдаде и да ги снимам и при по-тежки условия и тогава наистина ще видиш какво могат.
                    Не че няма честичко зрелищни изпълнения в гората, ама кой да се сети да снима в калта
                    Ами аз в ЗиЛ 157 само съм се качвал,но със ЗиЛ 131 наскоро усетих тръпката в гората .И благодаря за снимките - много ми харесват тези Джогани!

Коментар

Първоначално публикуван от RADI_157 Преглед на мнение

Добре дошъл Ради това което правиш е едно добро начало с което би заслужил уважението на много съфорумници.Продължаваи така.
                      ПАВКО
                      0888802068

Коментар

Абе да ти кажа момко няма страшно и ти ще порастнеш и ще имаш вазможност да караш един от тези зверчета(131,157) казвам ти честно без да те лъжа

Коментар

здравей и от мен радвам се за твоя интерес към тези машини.аз също имам такъв зил 157 но не го ползвам за гората.возя се само когато си искам за удоволствие .може да кажеш на бащати да ти купи един,че скоро и помен няма да има от тях-както ги режат сега .

Коментар

Първоначално публикуван от BOBY131 Преглед на мнение
                            Абе да ти кажа момко няма страшно и ти ще порастнеш и ще имаш вазможност да караш един от тези зверчета(131,157) казвам ти честно без да те лъжа
                            Аз много се надявам да дойде това време,когато ще имам сбъдната мечта - да управлявам една от тези off-road машини.И мисля,че това да стане е нужно и доста желание,а при мене е на най-висока степен.Благораря много!

Коментар

Искам да те питам,Rosen74,един от тези ЗиЛ-ове на снимките твой ли е?Защото ако е твой имам малко въпроси относно вида на горивото - има ли газ и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X