Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вездеходы Атака и Аркуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вездеходы Атака и Аркуда

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
    В другата тема съм посочил над какво според мен трябва да се обърне внимание.
    Една от машините беше представена във форума и преди но за съжаление не се получи такава дискусия а си заслужаваше.
    А не виждам нищо лошо в това човек да пита за някой лост от колкото после да пита защо му е гръмнала раздатката на Уаза по време на десен завой (на асфалт) в режим 4х4.
    Аз съм фен на руските машини но тази не е от тях.
    Посочил си-но спред теб-а дали мислят всички така е друг въпрос
    Аз пък виждам не лошо а смешно в това човек да пита за даден лост в собствения си джип-значи кара нещо и не знае какво.Ако попадне същият този човек някъде да му трябват бавни или двойно няма да знае какво да включи и когаСмях голям.
    Благодаря ти за пояснението че раздатката на УАЗ-а гърми по време на завой на асфалт в режим 4х4Вероятно си карал така и ти е гръмнала раздатката и знаеш от личен опит.Аз толкова време го карам и да не знам

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
      Аз пък виждам не лошо а смешно в това човек да пита за даден лост всобствения си джип-значи кара нещо и не знае какво.Ако попадне същият този човек някъде да му трябват бавни или двойно няма да зане какво да включи и когаСмях голям.
      Благодаря ти за пояснението че раздатката на УАЗ-а гърми по време на завой на асфалт в режим 4х4Вероятно си карал така и ти е гръмнала раздатката и знаеш от личен опит.Аз толкова време го карам и да не знам
      Абре и ти ли си от онези дето са се родили научени? Щот аз за мен си знам, на мен първите думи са ми били ДАНА 44 и ХЕМИ
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ами аз казах според мен а за Уаза знаеш какво имам предвид да написал сам раздатка имах предвид при включен преден мост и твърда повърхност.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Абре и ти ли си от онези дето са се родили научени? Щот аз за мен си знам, на мен първите думи са ми били ДАНА 44 и ХЕМИ
          Ами да ти кажа честно на мен специално никой не ми е показал и обяснил за какво са разните лостове в джипа.Научил съм за какво са и кога се ползват сам и с проба.Просто не е имало кой да ми обясни ама и никой не съм питал защото намирам че е смешно

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
            ами аз казах според мен а за Уаза знаеш какво имам предвид да написал сам раздатка имах предвид при включен преден мост и твърда повърхност.
            Е какво става тогава при включен преден и заден мост-защото аз съм карал и на двата моста и на бавните на асфалта и не ми е гръмнала раздаткатаЕто че има и изключения

Коментар

Е какво става тогава при включен преден и заден мост-защото аз съм карал и на двата моста и на бавните на асфалта и не ми е гръмнала раздаткатаЕто че има и изключения
              При движение на право няма проблем но при завой заради различния път който изминават колелата.Защото няма междинен диф който да обере разликите.

Коментар

Внедорожник XXI века
                Пермь, июнь 28 2007год (Новый Регион) – В Чусовской филиал ОАО «Пермэнерго» поступил к производство снегоболотоход «Атака».
                Этот вездеход разработан и производится на Ирбитском автоагрегатном заводе. Главным его достоинством является повышенная проходимость по бездорожью, заболоченным участкам, снежной целине.
                ООО "Группа "Исеть" продемонстрировала уникальные снегоболотоходы: уже известную модель "Атака" и вездеход "Аркуда", который стал открытием нынешней выставки. Машина, как и прежние разработки "Исети", оборудована узлом "паук", позволяющим двум рамам автомобиля разворачиваться в двух плоскостях.Новое транспортное средство отличается более мощным мотором 200 л.с. и повышенной грузоподъемностью до 500 кг. "Аркуда" предназначена для организаций, обслуживающих трубопроводы, линии электропередач связи, подразделений МЧС. Этот вездеход окрестили "внедорожником XXI века", он стал лидером нескольких испытаний в труднодоступных местах Урала,Якутии и Чукотский полуостроф.

Сочлененный плавающий вездеход Аркуда:
                Браво, ще ги призная, ако видя на снимка два един до друг. )))
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

http://fishki.net/comment.php?id=31191
                  Hummer 1 - проложи свой путь...
                  Самые лучшие автомобили делают в России.....но только они получаются с пушкой и на гусеничном ходу............
                  http://forum-lines.ru/rez/ab77783.gif

Коментар

Първоначално публикуван от Predator (Россия) Преглед на мнение
                    Тези мостове (на Газелите, не на УАЗ-а) някой може ли да ме образова от какво са?
                    Дискавъри 300 тди ръчка
                    Витара тди автомат
                    XT660R

Коментар

Първоначално публикуван от jumbo1 Преглед на мнение
                      Тези мостове (на Газелите, не на УАЗ-а) някой може ли да ме образова от какво са?
                      От някакъв трактор,май...Имаше я тази Газела преди време из форума.

ПП,прегледай тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20977 ,там има машини с подобни мостове.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Два предни моста от Беларус. Сложени са им спирачки, задния е блокиран - не завива, и двата са заварени за рамата. В ной новата модификация имат къси пружини. По-скоро противовибрационен демпфер, отколкото окачване. Останалото го вършат гумите.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Хеми - като на двигателя на Москвич 412 (не се майтапя) ?

Тия руски чудеса сигурно са смислени вместо Лади - на мочурите им. Но наистина сякаш няма и идея от проектиране.....не че аз съм по-кадърен де.

Коментар

А какво значи проектиране? Два тона панделки и розови прашки? Верно тъпи копелета, даже немат регистрация на ввв.голф_2.пк. И грубо им личи че нямат школата на порше и хамър. Мда. Леваци.
                            Това са всъдеходи, правени за експлоатация в необитаеми райони. Всичките им агрегати са серийни. Така че всичко е известно, евтино и достъпно навсякъде, където изобщо има хора. Значи е ремонтируемо.
                            Но ако искаш да те свържа с конструкторите им. Можеш да им кажеш да се обърнат към Пинин Фарини, те сигурно не са се сетили, сиромасите. Щот не разбират от проектиране.
                            Това е пример за грамотно проектиране, не за отсъствието му.

Коментар

Това е пример за "С-ДЕЛАНО".
                              Скалъпено надве-натри от скапани материали, без никаква технология, без спазване на каквото и да било по отношение на каквито и да било стандарти, с бегла идея какво всъщност искат да се получи накрая (Я, то станало НЕЩО, верно не е както си го представяхме ама караааай !).
                              Резултата е очевиден - еднодневка. Направо се изумявам как евтината ремонтопригодна и гениална откъм конструиране руска продукция не е намерила пазар ... НИКЪДЕ !

Коментар

Ти знаеш друго място на тая планета, където някой и живее и работи в такива условия? Я сподели бе, колега, ще умрем невежи. В Южното полукълбо по тия ширини няма суша. В Канада крайният север и до сега не е усвоен. Та по кои напреднали световни стандарти да се водят балъците казваш?
                                Или искаш идиотизмът на Аербъс да обхване целия свят? Лявото крило се произвежда в Италия, дясното в Германия, после всичко се влачи с Белуги във Франция ... Просто приеми че някъде по света още има и здрав разум.
                                Ще напишеш ли предложенията си на ония северните да им ги пращам, или как? Няколко завода, благодарение на които и ти караш колата си, са застинали в напрегнато очакване. Те обичат вицовете на малките южни райони за Севера.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X