Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗиЛ 157 ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЗиЛ 157 ремонт

Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнение
    здравейте колеги .имам ено питане.някой да знае дали тук на тази снимка на бензинова помпа за 157 дали е имало нещо и ако има какво е то.понеже така ми я дадоха.
    Здрасти колега хвала чети се занимава с такъв китюк,но нищо всеки сие луд по своему .За въпроса ти-тоя отвор мисля чее когато се скъса платното бензина да не влиза в картера ами да изтече от там навън.
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Тази е за 130/131 Разликата е в лостчето и захващането, а и тази е с повече клапани вътре, бе нестава за 157
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Колегата е прав смени само платното а това там е отдушник.Свещи слагай бриск вмз са скапани. Термостат около 70 градуса че оригиналния е пълен със спирт

Коментар

Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнение
          може ли да ми кажеш откъде да си намеря и аз такава книга.или да ми я дадеш да я скенирам
          Това отдолу е нещо подобно . Формата е ДеЖаВу.
          Прикачени файлове
          Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

мерси за бързите отговори ,но там има резба е си мислех дали не е имало нещо за завиване.иначе тази помпа я свалих от 157 за 157 му дават два варианта Б9Б и Б10Б.тази на смимката е Б10Б с по голем дебит е.ако някой може да ми намери такава на драго сърце ще я взема.мерси пак.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
              Тази е за 130/131 Разликата е в лостчето и захващането, а и тази е с повече клапани вътре, бе нестава за 157
              Жив да си аз щех да купа за 130помпа че на Джуги помпата е аут и не подкачва.Кво са я правили аскеритета са я спукали лепили та пак тече .Ше търсим помпа.
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                Жив да си аз щех да купа за 130помпа че на Джуги помпата е аут и не подкачва.Кво са я правили аскеритета са я спукали лепили та пак тече .Ше търсим помпа.
                E и при мене когато го взехме и неговата си нещеще да качва и взех 130, нищо не съвпадаше...
                Незнам дали още го има магазина на един бивш старшина на Дружба зад Родеото там беше магазина първи в един кантон, после в съседен блок, от там взех нова и вече над 5години в студ и лято -безпроблемна

pangarov нали си си свалил помпа, неразбрах защо ти е друга, тази не работи ли?
                Утре ако се сета ще снимам счупената антика ако я намера да се видат разликите че така може да съм се подвел, ако е така моля да ме извините
                Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Мерси Ник утре като се прибирам към София ше проверя
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от vanu4a Преглед на мнение
                    Абе той в гората и до 70-80 /100 е стигал,зависи от мястото.
                    С този разход си супер колега.Старата ми машинка 157 под 130/100 в гората не падаше.Сега съм с 131 и той си гори пак толкова.Просто терени , товари и т.н..157-ца ме кефеше повече и подръжката му е по-ефтина, но много ме мореше управлението-няма хидравлика и тясна кабинка.Аз и за това го смених с 131-то.Пълната техн.документация за 157 и за 131 аз също я имам преснимана , ако мога с нещо да помогна?
                    Поздрави!

Коментар

Аз сложих хдравлика от 130,но човека иска да го кара оригинал.Препоръчвам да държи палците на ръцете извън волана.На тази резбичка на помпата се навива отдушник който отвежда бензина по далече от изпускателните тръби.

Коментар

искаш да кажеш медна тръбичка и да я извия настрани долеч от тях?

Коментар

При мене беше надолу към картера ама можеш дая огънеш и настрана.

Коментар

мерси много за отговора много ми помогна.
                            имам още един въпрос по отношение на ел. инсталацията.някой може ли да погледне или ако има спомени освен двата бутони биметалически бушона над педалите (20A),дали има още един като кутийка около тях той е 6А.понеже аз го нямам а ми казаха ,че в книга на ел. инсталациятя е посочен.

Коментар

На три от камионите които имах 157 к го нямаше фабрично.Виж на схемата за какво е,но май го имаха само фургоните.

Коментар

Първоначално публикуван от niki8531 Преглед на мнение
                                На три от камионите които имах 157 к го нямаше фабрично.Виж на схемата за какво е,но май го имаха само фургоните.
                                този 6А го дават за уредите на таблото,мигачите и ламрата при двигателя.
                                интерестно е че на схемата има един бутонен 20А и този който е като кутийка 6А.на повечето камиони като гледах са два бутони 20А и другия 6А липсваше дали са го изкъртили или както при мен няма нито един прекъсвач,всичко са свързали директно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X