Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ми 28 - Руската Алтернатива на AH-64 Апачи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ми 28 - Руската Алтернатива на AH-64 Апачи

Davc съжалявам за момчетата. Ми 8 няма възможност да работи със лебедка както го правят по Щатските филми. Той може да кацне долу на Бъндерица и да ги извози до София по бързо. Той е тежък въртолет със голям диаметър на носещия винт не навсякъде може да отиде. Лебедката му вдига до 150 кг но е забранена да хора. А и ограниченията му по полетни условия са доста големи.
    Ходил съм на занятия със ПСС когато още имаще авиация ,набивал съм стълбове по Родопите ,качвал съм генератори и оборудване по Рила- Въобще удоволствие.

Коментар

О-оо, смисъла изобщо не беше да ги извозва до където и да било. Просто трябваше да направи оглед, за да можем ние да им помогнем, а те да си се приберат живи и здрави. Въртолетът изобщо не тръгна от Банско, какви лебедки.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

В авариен режим за лебедката е допустимо еднократно да вдигне 500 кг. После 20 минути трябва да изстива.
        В Банско обикновенно работят Ка-32. Постоянно летят на Мусала. Скоро караха там в обсерваторията агрегат. Тон и половина. И познават планината, умеят да летят по върховете ...

Коментар

Е, това е друга песен. И военните варианти за ВМФ и морската пехота са сериозни машини...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не бе, що не са им се обадили ... Те са читави мъже. Като не може - не може, но те умеят да рискуват, и ако може поне да се опита, няма да се откажат.

Коментар

Стефане откъде го чу това за авариен вариант 500 кг. ЛПГ 2 вдига до 200 кг а ЛПГ 150 до 150. Ка 32 работят в България от 1996 година, но да не ти дава да стоиш под него направо те отнася струята.

Коментар

Ами, чул. Четох го в паспорта. Преди няколко години щяха да искат и допуск за ремонт, ама се оказа че вече и лебедките ги няма като авиацията ...
                Много важно че ще ме събори. Нали върши работа която никой друг не може И виси като нарисуван. Казват че ще го оставят тука, ще идат да пият кафе, няма къде да се дене. Като се върнат пак ще си е там. И от вятъра не го е страх.
                Те това е камион. Ако имах пари щях да си купя такъв. Няма дерета, няма далекопроводи, нищо няма за него. Само кажи къде не можело да се иде и пускай музиката.

Коментар

Ето световните рекорди
                  Вертолет Ка-32

(подкласс Е-1)

Время подъема 4 минуты 46,5 секунды на высоту 6000 м
                  Рекорд установила Т.И. Зуева 11.05.83

Максимальная высота в горизонтальном полете 6552 м
                  Рекорд установила Т.И. Зуева 11.05.83

Время подъема 2 минуты 11,1 секунд на высоту 3000 м
                  Рекорд установила Т.И. Зуева 12.05.83

Максимальная высота подъема 8250 м
                  Рекорд установили Т.И. Зуева и Н.И. Еремина 29.01.85

Максимальная высота 8215 м в горизонтальном полете

Высота подъема 7305 м с коммерческим грузом 1000 кг

Высота подъема 6400 м с коммерческим грузом 2000 кг
                  Танки грязи не боятся!

Коментар

Рекордите се поставят с рекордни машини.Ние когато работехме нависоко даже сваляхме два от акумулаторите, инструмента и т.н.

Коментар

По темата, оказва се че летенето в Афганистан си е трудна задача...:
                      http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=402096
                      VPetrov.photography

Коментар

Ми 17 на Индииската и Пакистанската армия летят на 7000 м а кацат на 6300 с излитане.

Коментар

Има един такъв момент,че с различни клиенти се подписват различни договори с различни ТТХ. Както,например, БТР за руската армия има малко общо, да речем, с този за българската армия(нямам предвид външния вид).Така е със коя да е военна техника.
                          Ка-50 се доказва в Афганистан. Ми-24 е там като даденост,но е друга категория и е винаги готов за ъпгрейд. Не бива да се сравняват,защото са създавани за покриване на различни задачи.
                          диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Ка-50 не и помирисвал Афганистан.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Ка-50 не и помирисвал Афганистан.
                              Абсолйтно вярно. Влиза на въоръжени точно в след изтеглянето на руснаците и никога не е бил в Афганистан. Там колеше и бесеше Ми24
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

В интерес на истина той влиза на въоръжение, ако говорим за единствените 3 машини, мнооого по-късно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X