Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезна боинг на малайзийските авиолинии

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Изчезна боинг на малайзийските авиолинии

Надали при тази напрегната ситуацията между Индия и Пакистан самолет би тръгнах на север, мисля че този регион в момента много добре се контролира. Остава само южно направление, а то е безкраен Индийски Океан...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      То за кацане - навсякъде ще кацне, въпросът е при къса писта в какво състояние ще е след спирането. Понеже тоя самолет ако е "откраднат" с мътни цели от рода на подпомагане на строителния и погребалния бизнес - все пак номерът е да може пак да излети. Освен ако не е свит за части както коментирах в началото на темата.
      Преди време гледах едно предаване по Дискавъри , Пътнически самолет имаше някакъв проблем , летището беше далеч и кацна на нещо като дига , от двете страни вода , поражения нямаше никакви. Най-интересното е , че нямаше как да го махнат от там , олекотиха го , и без проблеми излетя.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Имаше преди няколко години и този уникален случай с хубав край - http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BE%D0%B4%D0%B0

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          Имаше преди няколко години и този уникален случай......
          Не познавам малайзийските пилоти
          Кацал съм по вашите летища и знам подготовката на подготвените.
          Авио фолклор от старите съветски ВВС: "Добрия пилот трябва да управля без затруднение всичко което практическо може да лети, и с малки затруднения всичко което практически не може да лети"
          От "Климат в России" е да знаеш.....
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Новината с тренажора е, че са открили, че са трити файлове със симулации.
            Всеки трети е шести

Коментар

Знам много добре, вуйчо ми бе пилот в Аерофлот с над 30 години летателен стаж в прочут Красноярский авиаотряд. Той сам си поискал на паметника му да бъде неговият обичан самолет.
              Прикачени файлове

Коментар

Ситуацията става все по завързана.... И започвам силно да се съмнявам, че някога ще се открие истината за този случай... Ако е паднал - вероятността е много по-голяма, защото има макар и минимална вероятност черните кутии да са записали събитията....
                Пилоти разправят за пожар и т.н... Според наистина опитни хора (пак от Красноярския край) и натрупаната статистика (черна) например ТУ-154 може да лети с пожар около 4 минути...
                След това просто пораженията са такива, че самолета или е неуправляем, или е загубил конструктивна якост и се разпада..
                А за ТУ-то в Ижма - абе там пак руски пилоти разправят, че екипажа сам (по точно БИ) се е вкарал в блатото (не е локализирал тепловия разгон на акумулатора и да го изключи само него), и после по стара традиция героично, най-вече с помощта на късмета са се спасили от катастрофата.
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                  Според наистина опитни хора (пак от Красноярския край).
                  Сигурно визираш Василий Ершов и неговата трилогия "Ездовой пес Неба"? Страхотна книга на наистина велик пилот!

Коментар

Сигурно визираш Василий Ершов и неговата трилогия "Ездовой пес Неба"? Страхотна книга на наистина велик пилот!
                    Да, и още няколко други негови произведения
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Знам много добре, вуйчо ми бе пилот в Аерофлот с над 30 години летателен стаж в прочут Красноярский авиаотряд. Той сам си поискал на паметника му да бъде неговият обичан самолет.
                      Илюшин-18. Да?

Коментар

Да. Неговият любимец.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Илюшин-18. Да?

Сьщия.

Тоя на който съм кръстен е летял на такова,израстнах с макета на тоя самолет висящ у нас.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Австралийският премиер Тони Абът обяви пред австралийския парламент че при анализ на спътникови снимки на област в южния Индийски Океан са открити два предмета които може да имат общо със самолета.

Самолети на австралийските ВВС би трябвало да са пристигнали на място и да са започнали претърсване на въпросния квадрант преди час (два следобед австралийско време). След половин час се очаква пресконференция на Австралийската Служба за Морска Сигурност която води издирването от австралийска страна.

По непотвърдени данни зоната е на три хиляди километра югозападно от Пърт, Австралия.

Това е на М А Й Н А Т А С И ! ! !
                            Според спрягания възможен пробег на самолета би следвало да е по-скоро на запад и съвсем леко на юг.
                            Последно редактирано от Goblin; 20-03-14, 05:16.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А дано.

Коментар

Според координати ето къде са открити вероятните отломки.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X