Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Картинен разказ за Белият лебед
Свий
X
-
От: Картинен разказ за Белият лебед
Рядко красив самолет...ако не и най-красивият!Също така и високотехнологичен, и сложен, като конструкция.
Като се сетя колко от тях украинците нарязаха...!Дори не съм се интересувал точно колко, за да не се ядосвам!
много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеРядко красив самолет...ако не и най-красивият!Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
0887/осемпет 66 4осем
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеДесет (10) бройки са!
Нямаше ли вариант да ги продадат на Русия...разкажи по-подробно историята на тези самолети.много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеНе трябваше да ми казваш!
Нямаше ли вариант да ги продадат на Русия...разкажи по-подробно историята на тези самолети.Всеки трети е шести
Коментар
-
Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеИмало е вариант, разбира се, но са предпочели офертата на новите си партньори-демократизаторимного автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Аеродинамиката на самолетите ги прави красиви... Трудно може да се намери грозен самолетВече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеАеродинамиката на самолетите ги прави красиви... Трудно може да се намери грозен самолетНапример без да се променя аеродинамиката можеш да измениш формата на вертикалният стабилизатор и други "дреболии", които са важни за красотата.В конкретния случай лекото повдигане на фюзелажа в областта на кабината(като при Боинг-747) пречи на аеродинамиката(челното съпротивление), но прибавя много чар в общия изглед
Има много случаи на аероплани с учудващо добро аеродинамично качество, които някак не са чак красиви
много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеНямаше ли вариант да ги продадат на Русия...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеАеродинамиката на самолетите ги прави красиви... Трудно може да се намери грозен самолет
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение...лекото повдигане на фюзелажа в областта на кабината(като при Боинг-747) пречи на аеродинамиката...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеО, по тази тема съм специално подготвен, но не му е тук мястото. Има такива грозотии, че е просто чудо как отлепват от земята!
Както казва бащата - Толко грозно,че чак земята не го иска..........та нищо чудно да е така.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар