Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сухой Т-50 ПАК ФА.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сухой Т-50 ПАК ФА.

Първо, руснаците надлежно да му преведат хонорара по сметката, после ще се учим, долари или евро!.... Нищо напред.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Ето тук спомени на участник в събитията: http://www.pan.bg/view_article-53-32...vosibirsk.html
      Знаеш ли, с времето съм си изградил рефлекс да турям един съществен процент фира върху приказките от спомени на участници тип: "Среща на партизани с пионерчета". Особено когато участниците са подчертано тенденциозни и целта на сказката видимо е индоктринация, а не обективно изложение. Димитър Недялков също е тенденциозен, но не подчертано, освен това, тенденциозността му се съдържа в собствените му текстове и изложения, но по-голямата част от тази конкретна книга представлява таблици, диаграми, статистика и цитати на "а. е." (архивна единица) еди коя си. Т. е. сухи документи (макар и не в оригинал), без "ала-бала" и интерпретации.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ами в случая - спомени на пряк участник. И споделяне на факти, които се потвържават от други източници. Чисто политическите му възгледи не ме интересуват - интересуват ме споделените факти и тяхната достоверност, в която поне засега не се съмнявам (заради потвърждението и от други източници)...
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Тенденцията не е непременно от политически съображения.
          А какво за "другите източници", та това е интернет форум като нашия (а се бъзикате/ме с Фастър и неговите клипчета). Освен това и там като за доставени в България се сочат сума самолети произведени през '56-та и '57-ма. При положение, че доставките започват през '58-ма, в която са доставени 18 бр.
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
            Ами в случая - спомени на пряк участник. ...
            Аз друго се замислих,говори за парад през 1962г. и за над 600 летателни единици във ВВС на България. Колко имаме днес.............

Коментар

Ало, спомените.....са за друга тема. Миг 19 е много далече от заглавието тук - Су Т-50 или 57. А въпросите за историята на българската авиация са съвсем не на място, ако има мераци, вече има нарочна тема само за Българските ВВС в същия този раздел тук- https://www.offroad-bulgaria.com/sho...d.php?t=190117 , ако продължите дискусията в тази тема и особено в актуалния стил, трия спама и раздавам наказателните точки.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:K1duAzfTKyI.jpg
Прегледи:1
Размер:80.9 КБ
ID:5809210

Коментар

Това защо ми прилича на компютърно изображение?

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                    Хайде да ни обясниш за корпуса и двигателите , какви са недостатъците и какво трябва да променят за да достигне плануваната скорост? Ако може и някой чертеж на корпус проектиран от теб, на който нагледно да ни обясниш.
                    Тц!Няма.нужда от никакви чертежи ,просто си направете сравнението на корпусите и двигателите на самолети със скорост 2.5 и 3 М и на тоя Су.Самолетите в тоя диапазон на скорост не са никак много.Елементарно е ,просто сравнение.Няма как да държи 2.5.Желанието е едно ,възможностите на практика са съвсем друго.При един от последните си полети SR 71 е постигнал.скорот 3620км/ч. 2.5М до 3.,0М разликата е съществена ,но с такъв тип двигатели.2.5 ,както казах "през крив макарон".По същата причина и технологично постигнатия корпус.
                    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от Stoian Ivanov Преглед на мнение
                      Това защо ми прилича на компютърно изображение?
                      Ароплана е съвсем реален, дали обаче кадъра е ретуширан от отговорни кадри или от някой дето си няма друга работа е сложен въпрос.

Коментар

Аз се чудя защо веднага след излитане, или непосредствено преди кацане биха били отворени оръжейните отсеци.
                        Пък и твърде подредена ми изглежда вътрешността им...
                        Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
                        0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                          Първо, руснаците надлежно да му преведат хонорара по сметката, после ще се учим, долари или евро!.... Нищо напред.
                          Денег нет! Чертежи няма ,той проектира пето поколение на око.
                          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
                            Аз се чудя защо веднага след излитане, или непосредствено преди кацане биха били отворени оръжейните отсеци.
                            Това е пак някаква показуха.Самолетът на снимката е първият прототип,даже не прототип а руснаците го наричат "демонстратор на технология",на него няма нито РЛС,нито каквато и да е електроника за пуск и управление на ракети.Най вероятно това в отсеците е МГМ-масово габаритен макет.Доколкото помня изпитанията на въоръжението започна с третият или четвъртият прототип/борд 53 или 54/.

Коментар

Първоначално публикуван от Любенов Преглед на мнение
                              Ароплана е съвсем реален, дали обаче кадъра е ретуширан от отговорни кадри или от някой дето си няма друга работа е сложен въпрос.
                              Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
                              Вратите са като на баба бюфета -прави и много панти и без механизация.
                              Да не говоря че се припокриват, а ракетите на паинта може да ги направя по реалистични.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:f-35-aim-120.jpg
Прегледи:1
Размер:196.4 КБ
ID:5809245
                              Ето нещо от което да копират

Коментар

Те и в копирането са на ниво опити.И мостра да имат ,пак ще им е трудно на материал да го докарат.
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X