Точно тази. Шест двигателя, двойна опашка, отпред се отваря.... абе голяма работа, най-голямата. Имах и авторски снимки когато беше казнала на летище Сарафово, но не ги пазя.
If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Отдавна се говореше, че ще стягат и втората започната някога и зарязана Мрия. Не знам какво стана.
А по темата - вижте колко напред е изкаран новият турбовитлови двигател за да се запази тегловата центровка. Ще рече, е старият е бил поне два пъти по-тежък. Новият е пък два пъти поне по-мощен. Не знам как ще се отрази на старите кокали на бабата.
Нуждата от такива свръх тежки самолети в световен мащаб нараства така че рано или късно ще сглобят втория или ще почнат производство на нови . Ако не са те ще го направят конкурентите от Боинг или Ербъс . Тука е който изпревари .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Те Еърбъс вече имат един опит, макар и доста по-маломерен. Белуга. До колкото разбрах готвят за товарен и А380, но и той ще е със значително по-малка товароносимост - горе-долу като Ан 124.
Класика си е бабата...И колко малко място му трябва да излети и да кацне. Миналото лято гледах един селско стопански до безиностанцията на Лукойл по магистрала Тракия. Една малка пистичка обаче изобщо не му пречеше. Мисля , че може да бъде много полезна машина навсякъде
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
И колко малко място му трябва да излети и да кацне.
1. Зависи от вятъра, АН 2 излита кажи речи от място срещу вятъра.
2. Ами по-големите не са така, спрямо конкуренцията по мои преки наблюдения излитат доста трудно, особено ако пистата е на по-голяма надморска височина. А пък в небето как се познава дали един самолет е руски/украински? По черния пушек Това напълно сериозно.
If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар