Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купуваме стари F-16 без конкурс

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Купуваме стари F-16 без конкурс

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
    Знам едно, ако се случи реална ситуация в момента сме оттекли от всякъде.
    А кога не сме били, спрямо хипотетичен противник от тоя калибър?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ситуацията е повече от смешна ако сте в Графа. Руснаци от "Климов" правят прегледи и удължаване на ресурса на 29-ките, а тях завалийте ги вдигат за прехват на руски Ил в Черно море.
      Крайно време е след 25 години лутане да решим какво ще правим защото вече ни се смеят и врабчетата.

Коментар

Да, повече от смешна е - гротескна е.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          А кога не сме били, спрямо хипотетичен противник от тоя калибър?
          Аз за такъв противник и не мисля. Там шансове няма, няма и смисъл. Идеята ми беше по текущия "еърполисинг". Недай боже ако някой психопат се засили с летяло към Козлодуй или нещо такова...
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Не не е война и се знае долу горе кой лети и колко са,за всяка кофа близо до границата самолети да вдигаш дето са ти кът не е много добра идея според мен поне,това ми е мисълта.
            А нещо по еър полисинга, това онова не ни ли влиза в задълженията?Пък и всички го практикуват вдигането.
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
              А нещо по еър полисинга, това онова не ни ли влиза в задълженията?Пък и всички го практикуват вдигането.

Влиза,то и на мен ми влиза в задьлженията и си ги изпьлнявам ма ако вземе та не ми стане ше трябва да го подкарвам на лизане та нас точно на там ни водят ако ме питаш мене.
              Заглавието на темата е - купуваме Ф16,а защо го купуваме???Ми задьлжения имаме,ресурса на тия дето ги имаме като изтече и почваме с лизането.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                та нас точно на там ни водят ако ме питаш мене.

Ма кой точно ни води на там?

А темата отдавна не е конкретно за някакви ф16, а е за нов многоцелеви изтребител.
                Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                  Ма кой точно ни води на там?

А темата отдавна не е конкретно за някакви ф16, а е за нов многоцелеви изтребител.
                  Ми като се замисля кой ни хване или кой ти дойде на ума той.

Нов многоцелеви изтребител ммммммм това да го видя няма да го повярвам еле па НОВ ако приемаме,че новото си говорим за Ново,а не сменяне на едната идея с друга за едни пари.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Така наречения ер полисинг е термин който се наложи след 11 септември . По тази линия спокойно можем да работим и с МиГ 21 та и с по стар от него ако имаме още летящ . Да прехванеш граждански самолет във въздуха нито е нещо трудно нито ти трябва последно поколение изтребител .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Точно 21-цата е най-неподходящия самолет за прехват на каквото и да е бавнолетящо. Нито му я има минималната скорост нито пилота вижда нещо смислено навън. Има и загубени самолети и хора заради използване на 21-то за такива цели.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        ... Да прехванеш граждански самолет във въздуха нито е нещо трудно нито ти трябва последно поколение изтребител .
                        Посред бял ден в слънчево време - може би. А ако е през нощта при сложни МТО условия? Справка - проблемите на руснаците с прехващането на KAL007.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Чавдаре самолета не е ли свален с това:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83-15
                          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                          0878 79 20 61 Борис

Коментар

С него, със Су-15. Тази история с полета KAL007 е пълна мистерия.

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                              Чавдаре самолета не е ли свален с това:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83-15
                              Да. С това. На излизане от съветско въздушно пространство в района на Сахалин, след като преди това е прелетял над Камчатка.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                                С него, със Су-15. Тази история с полета KAL007 е пълна мистерия.
                                Каква е мистерията? Освен че пасажерите му са имали по-малко късмет от тези на полет 902....
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X