Относно Г Димитров - беше продаден на турци и провлачен на буксир за Турция . Г Кирков-продаден на гърци и на собствен ход отплава за Гърция. Братчето на Г Димитров-В Коларов не беше към БМФ, гледах го вързан в новия канал,но не знам нищо за съдбата му. Не затварям темата за кометите,а просто като информация какво се случи с тези на БМФ. Смятам,че две комети не могат да покрият нуждите на крайбрежното ни плаване,а и издръжката им е доста скъпа .
П П Колега ме поправи ,че в годините кометите са биле и 13.
Хм, много интересна тема!
Тези двете комети които са останали ги видяха моите деца и ме питаха "колко човека събира този кораб", та се оказа че понятие си нямам!
Та колеги, колко местна е една комета?
Добра алтернатива за път е било... 3 пъти повече пътници от автобуса и скоростта същата, а колко атрактивно е! Разходите и те са повече, и е явно нерентабилно транспортно средство! Но си остава техическо постижение и то от намерилите приложение!
Ако се знае фабричен номер на Комета, тука може да се види кога тя била е произведена - http://www.spkflot.ru/kometa.htm, има и данните за старите български Комети от соца, аз в списъка намерих 13 бройки.
Коментар