Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За каква вода е това ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За каква вода е това ?

Е, аз нали за това съм писал "над водолинията". Като я сцепи и да започне да смуче въздух. И през "прозрачния" маркуч да го види... Ама това е лесно. Дървенията, моторетката... Малееее...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

http://www.gofishingbg.com/t593-topic
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

Това горе иска регистрация,а иначе е 31 страници и не се съмнявам,че има инфо колкото искаш.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Темата на Киро съм я чел, но той си прави от дървена лодка ,пластмасова,което аз искам да избегна.
          От вчера почнах да я разглобявам .Махнах скарата на дъното,ламперията по бордовете,всички хромирани джаджи и лайстни. Цялото окабеляване е намотано,после вероятно ще се мъча с това ,но ....
          Очаквах да е по трудно ,но засега нещата вървят....целия обков и крепежи са или медни гвоздеи или месингови винтове,а по- скоро слаганите неща са неръждавейка.
          От поразсъхнатите фуги вадя някакво въже или фитил,бяло на цвят.Някой знае ли дали е нещо специално или е обикновенно памучно въже .Ако е специално ,то от къде бих могъл да купя?

Коментар

Α. Ανδρέου | Ναυτιλιακά - Χημικά - Εξοπλισμός
            Grand Vitra ddis 2008
            SEAT Althea XL tsi 2010
            Mitsubishi Canter

Коментар

Толкова не се бях смял отдавна, да са живи и здрави Близнаците

Имам само един въпрос, чисто любопитство: това валче за винта не е ли малко рехаво за мощностите, които спрягате - 200-300кончета? Имам чувството, че е полуоска от Трабант...
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Слабо е. Е, поне по снимки ми изглежда слабо. Ама и лъскавото нещо по моите снимки е мислено за съвсем други скорости. Тук, ако се търсят 40-50 възла, вала ще е колкото мъжка китка.

Не разбирам от ремонти. Както каза Ясен, ние караме готовия продукт. На J-Craft на снимката аз не отварям и машинното. Преди мен е минал един и е проверил всичко. На скутер за милион никой не дава на аматьори да пипкат по машината. И механика, като иска да запали машините, ме викат от нас да отида да им врътна ключа. Кой за каквото е учил...
                Намерете колко коня е бил оригиналния мотор и с какъв редуктор е бил. И после цифрите същите. Иначе...
                Прикачени файлове

Коментар

Много хубава лодка! С необходимото желание гаранция ще стане бижу, напук на специалистите Виждал съм такава подобна във Валенсия, красота!

Коментар

Я чакайте да се уточним! Аз /нали съм от "специалистите"/ не казвам, че не може да стане. Или пък, че няма да стане. Казвам, че за да стане, трябват един кашон пари и половин петилетка време. Минимум. А за кой какво е виждал, аз съм пас.

Коментар

С желание аз двама сина направих,за лодка се искат и пари и време.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Култова тема, в добрия стар стил на форума!!! Абонирам се...

Коментар

...
                          Намерете колко коня е бил оригиналния мотор и с какъв редуктор е бил. И после цифрите същите. Иначе...[/QUOTE]

Да внеса малко информация.Ще цитирам един случайно преминаващ човек :
                          " Лодката е " Хохман "или " Хоман" германско производство.По - малкия брат на някаква лодка с подводни криле и мотор от Молотовка,с който не и стигало Панчарево за да се издигне на крилете.
                          На моята е бил монтиран мотор от Вартбург,водна модификация,с намелен обем на картера ,двуцилиндров с мощност 45-50 К.С.
                          Това го писаха и други колеги по- назад.
                          Явно това ще да е !

Коментар

Този 'Хоман' дали не беше на язовир Искър...много, моного отдавна....имам детски спомени от тая лодка....ако е тя, това всъщност е доста малка лодка.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Култова тема, в добрия стар стил на форума!!!
                              Определено. Пъзелът се нарежда:
                              Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
                              Този 'Хоман' дали не беше...

Коментар

това ли е чудото?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:boat.jpg
Прегледи:1
Размер:95.3 КБ
ID:5511050

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:boat 2.jpg
Прегледи:1
Размер:83.4 КБ
ID:5511051

от тук

ако знаеш немски, едно гуглене на Mahagoniboot mit Wartburgmotor ще ти извади доста инфо - имат си и форум за стари лодки.
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X