Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подводницата им

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Подводницата им

Първоначално публикуван от pepihm Преглед на мнение
    и днешните ли торпеда се двежат с кислородна вода?????
    Едвал ли, с това вещество няма оправия. Но не съм сигурен дали и такива няма. Голяма част са електрически.

И не бъркай щатите, това не е кислородна вода (3%, за медицински цели), а чист или почти чист водороден пероксид. Който съвсем откровено си гърми, когато не е на кеф.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Тази табелка обаче си е оригинална. "Ако звънне звънеца и светне зелена светлина - омитай се". В превод - "...Не прескачай оградата, освен ако не можеш да пробягаш 100м за 8.90 секунди. Бика ги бяга за 9.00..." :

Не че съм буквоядец, ама табелката не казва ли точно обратното ? Ако светне червената или ако угасне зелената лампа - рязък старт...
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Все тая какво пише. Корабните тревожни сигнали така реват, че и за пръв път да ги чуваш, и хабер да нямаш за какво са - пак ще търтиш да бягаш ако има накъде.

Коментар

Точно това пише- разпищи ли се или не свети зеленото, бика идва, бЕгай!
          Ама и Стефан е прав- хич да не си го чувал, веднага ти става ясно за какво иде реч.
          Гоблин нарочно пуска дезинформация ама го изловихте!
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Много интересно, благодарско Гоблински.

Доста интересни неща има около вас с Братоците, ама те имат оправдание че не качват снимки.
            Но твоето какво е ?

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
              Много интересно, благодарско Гоблински.

Доста интересни неща има около вас с Братоците, ама те имат оправдание че не качват снимки.
              Но твоето какво е ?
              Не разбира нищо от фотография...........

Той ще ми дойде Гоблин,рано или кьсно ще снима и старата Руска подводница,че и Мидуей самолетоносача от всички страни.Ако на някой му трябват снимки от работеща подводничарска база да казва,плащането в марки у Гоблинската сметка,че аз сьм много скьп като папарак.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0774.jpg
Прегледи:1
Размер:61.8 КБ
ID:5458574

Гоблине, вчера се мотках под един кораб на сянка и се сетих за тебе. На ти една грозна снимка, дано те примамя, че да дойдеш и тук да поснимаш. Ела, че гледай аз какви ги снимам, срамота...
                Ааа, не можеше по-близо, че щях да започна да го дера с антените, пък казват, че било нелегално. Само със самолетоносач още не съм се блъскал! Хахахаха

Коментар

Това музеен експонат ли е или действащ самолетоносач ?
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Това музеен експонат ли е или действащ самолетоносач ?
                    Ако на действаш самолетоносач се завреш така под катапулта, ще те направят на салата с 50ти калибър. Около паркирали действащи самолетоносачи има плуваща ограда, което естествено не може да спре няколко хиляди коня лодка. И за това капитаните на такива лодки минаваме ФБР прецедурки да ни видят, че сме готини...
                    Това на снимката е Midway, пуснат на вода някъде към 1949, демобилизиран преди десетина години. Сега е музей. Нямам право да се доближавам толкова до него, нищо, че е музей, ама аз пък от далече не мога да прочета табелата, че е забранено.
                    Истинските действащи самолетоносачи са от другата страна на залива. Там табелата я чета от километър. Ония надъхания с каската дето го сърби пръста, ми оправя зрението...

Коментар

Това ми беше мисълта че особено след случката с USS Коол едва ли ще рискуват да пуснат гражданска лодка толкова близо .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Това ми беше мисълта че особено след случката с USS Коол едва ли ще рискуват да пуснат гражданска лодка толкова близо .
                        Кой не е поискал, той не е отишъл. Няма да се впускам в подробности по обясними причини.
                        Ония ден при поредната проверка при минаване на границата от Мексико, докато чакахме да докарат кучето да души, си говорихме с единия от униформените запасали пищови. Зададох му няколко въпроса, той само почука на дърво, сви рамене и се направи на зает. Разградена нива...
                        Спирам до тук, темата на Гоблин е много интересна, не искам да я оспанваме, просто му пуснах едно червейче, дано клъвне и ми дойде на гости!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X