Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мека "запушалка", лепкаща грес или ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мека "запушалка", лепкаща грес или ?

Лепиш сьс сопола и караш,остани плАващ,дрьжки..........тия някой трябва да ги сьди за тьпотия.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Държа "сопола" в ръката си. На етикета пише 198 грама. Ще ни трябват 245 кутийки за да запушим гаража на това кюмбе...
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Едната е ръчна и е доста малка, другата е електрическа чисто нова, маркучите са им 3/4 и на 2те та не е кой знае колко дебита с сигурност. В подземен гараж в лодката на топло скоро янма да я видя че е далече и т.н. Предполагам 2те + кофа да се гребе ще закърпи положението ако се наложи

Коментар

Бих ви препоръчал една руска поливна помпа която би ви свършила работа само да имате бензинец под ръка.Туй животно опъва пожарникарски маркуч като конец и вади вода от 25 метра като хвърля на още 50-100 метра след това.Това вас не ви грее ма поне ще сте сигурни,че ще смуче здраво.
          Имам я на тавана и ще взема да се кача да и видя модела и марката.От години не е ползвана,че вече няма смисъл,а и няма какво да се полива с нея.
          А относно оная грес "потъни за да изплуваш" айде няма нужда.Това тия дето са го измислили могат да си лепят легените вкъщи,но не и за нещо сериозно да се ползва.
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

Тия ги хвьрлят вьв варел с все помпата и мотора и малко гориво.Номера е,че снимките са правени на 1000 мили от брега или ще ти трябва гориво за една седмица поне и то ако издьржи помпата.Това им е номер в близост до брега,3 помпи на лодка сьм виждал,нямаха време да я вьржат даже,направо на пяська я изкара пича,но издьниха маркуч на 25 мили от тук и с пьлна газ на 2000 коня мотори си дойдоха за нула време,ние с нашите кирливи 10 вьзла макс има да се влачим седмица.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Един нов сопол - http://www.sugru.com/

Поръчах няколко пакетчета, да видим що за говно е.

Коментар

Полиуретанова гума. Само епоксидните и полиуретанови полимери лепнат под вода. Това трябва да е нелошо, но с цена като златото.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                  Един нов сопол - http://www.sugru.com/

Поръчах няколко пакетчета, да видим що за говно е.
                  Дойде... и замина в кофата. Пакетче дъвки върши повече работа.
                  Само рекламата му е хубава.

Коментар

аз също ползвах тия дни сугру и съм доволен - ти за какво го използва и как?
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ей ма не ми вярваш значи,аз дето съм специалист по потъванията.

Е вчера един си затри семейството,не знам защо са почнали да взимат вода,но последно се чу че напускат лодката.Баща,майка,4 годишно дете и братовчед му..........

Дьвка,сопол......фрааас един чеп за каца и епоксито и се прибираш да таковаш с кеф,че си жив.Едни тъпи евтини реклами само щото не се е запьнал някой да ги съди ма и това ще стане.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                        аз също ползвах тия дни сугру и съм доволен - ти за какво го използва и как?
                        Дъпчица върху капачката на шише минерална вода, мачкам, пляскам отгоре и след 20 мин като стиснах шишето и изцвръка.
                        От водата се одърви. Дори не слизах до джипа да мажа с масло.
                        За занимавка става, но да разчитам че радиатора ще ми протече и с това да го запуша..нема как.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Ей ма не ми вярваш значи,аз дето съм специалист по потъванията.

Е вчера един си затри семейството,не знам защо са почнали да взимат вода,но последно се чу че напускат лодката.Баща,майка,4 годишно дете и братовчед му..........

Дьвка,сопол......фрааас един чеп за каца и епоксито и се прибираш да таковаш с кеф,че си жив.Едни тъпи евтини реклами само щото не се е запьнал някой да ги съди ма и това ще стане.
                        Жалко за хората. Епоксито си остава решението и за малки работи.

Коментар

Капачката е от така наречените "трудно лепипими" пластмаси. Там си трябва активатор. Неправилен експеримент.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Сложи епоксито на тая капачка и да видим,на спукана пишка на радиатор му пернах малко и държа 2 години преди да превземе една ограда след като събори пожарен кран,още щеше да държи.

Венцо пази си парите за бира,тия изгьзените едно не съм видял да работи както трябва
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Епоксито, след втвърдяване, ще се отлепи безгрижно от нея, нали в капачки си разбърквам малки дози за дребни детайли.
                              освен ако капачката не е добре надрана с едра шкурка, ама пак е под въпрос.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Принципно си прав,НО ако говорим за потъване то първо се набива нещо и после се маже около и над него.Точно там е силата на епоксито,тия сополи се мажат като на филия и няма значение колко и как слагаш,крайния резултат е все същия.Ако му перна половин шепа около цялата капачка и знаеш,че ще стане като на ония главата и няма пускане.

То няма нещо което да го намажеш на равна,гланцирана повърхност и да държи вибрации и огъване,че да мога да го мажа и под вода.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X